pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2746,thesis,"Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO","Berki, Ivana",,,,,,,, ptfos:2750,thesis,"Optimiranje sastava smjese brašna za pecivo mase 500 g primjenom linearnog programiranja u MS Excelu","Đukić, Katarina",,,,,,,, ptfos:2645,thesis,"Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO","Čančarević, Katarina",,,,,,,, ptfos:2384,thesis,"Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike","Vidas, Klara",,,,,,,, ptfos:2183,thesis,"Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa","Šimošić, Ema",,,,,,,, ptfos:1818,thesis,"Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda","Katić, Luka",,,,,,,, ptfos:1514,thesis,"Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača","Stojanović, Filip",,,,,,,, ptfos:1391,thesis,"Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja","Buljeta, Ivana",,,,,,,, ptfos:1358,thesis,"Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina","Bošnjaković, Zvonimir",,,,,,,, ptfos:1027,thesis,"Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna","Vasilj, Iva",,,,,,,, ptfos:379,thesis,"Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine","Kovačević, Marija",,,,,,,, ptfos:453,thesis,"Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine","Kobaš, Andrea",,,,,,,, ptfos:501,thesis,"Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike","Batinić, Nikola",,,,,,,, ptfos:804,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Krnjak, Marina",,,,,,,, ptfos:805,thesis,"Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Jurišić, Blanka",,,,,,,, ptfos:965,thesis,"Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:525,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija","Vranješ, Dubravka",,,,,,,, ptfos:550,thesis,"Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike","Jovičić, Andrej",,,,,,,, ptfos:809,thesis,"Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike","Previšić, Ivana",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:607,thesis,"Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze","Blažek, Hrvoje",,,,,,,,