TY - THES ID - ptfos:2746 TI - Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO AU - Berki, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2750 TI - Optimiranje sastava smjese brašna za pecivo mase 500 g primjenom linearnog programiranja u MS Excelu AU - Đukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2645 TI - Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO AU - Čančarević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2384 TI - Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike AU - Vidas, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2183 TI - Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa AU - Šimošić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1818 TI - Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda AU - Katić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1514 TI - Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača AU - Stojanović, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1391 TI - Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja AU - Buljeta, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1358 TI - Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina AU - Bošnjaković, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1027 TI - Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna AU - Vasilj, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:379 TI - Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine AU - Kovačević, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:453 TI - Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine AU - Kobaš, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:501 TI - Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike AU - Batinić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:804 TI - Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine AU - Krnjak, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:805 TI - Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine AU - Jurišić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:965 TI - Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta AU - Ister, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:525 TI - Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija AU - Vranješ, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:550 TI - Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike AU - Jovičić, Andrej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:809 TI - Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike AU - Previšić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:592 TI - Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture AU - Mihić, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:607 TI - Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze AU - Blažek, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -