@mastersthesis{ptfos:2454, author = {{Rozman, Leon}}, title = {{Senzorska i fizikalno-kemijska svojstva piva proizvedenog pomoću dvije vrste kveik kvasca}}, } @mastersthesis{ptfos:2407, author = {{Horvatić, Karlo}}, title = {{Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina}}, } @mastersthesis{ptfos:2224, author = {{Kovačić, Azra}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1953, author = {{Kotris, Maja}}, title = {{Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1763, author = {{Havlik, Igor}}, title = {{Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.}}, } @mastersthesis{ptfos:1400, author = {{Blaž, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1219, author = {{Magdić, Marko}}, title = {{Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1020, author = {{Lenart, Leon}}, title = {{Ispitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:789, author = {{Topić, Ivanka}}, title = {{Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu}}, }