pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:443,thesis,"Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha","Andrijević, Marijana",,,,,,,, ptfos:801,thesis,"Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom","Škoro, Vedrana",,,,,,,, ptfos:790,thesis,"Procjena prehrane trudnica metodom upitnika učestalosti namirnica","Horvat, Željka",,,,,,,, ptfos:528,thesis,"Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med","Jakupić, Željka",,,,,,,, ptfos:533,thesis,"Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom","Mikić, Kata",,,,,,,, ptfos:553,thesis,"Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka","Buljević, Marina",,,,,,,, ptfos:554,thesis,"Novi tip Paškog sira","Holubec, Ivana",,,,,,,, ptfos:551,thesis,"Optimiranje tjednog jelovnika za adolescente s poliartritisom","Lukić, Ana",,,,,,,, ptfos:550,thesis,"Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike","Jovičić, Andrej",,,,,,,, ptfos:809,thesis,"Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike","Previšić, Ivana",,,,,,,, ptfos:610,thesis,"Optimiranje tjednog jelovnika za adolescente s šećernom bolesti","Nol, Luka",,,,,,,, ptfos:2802,thesis,"Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka","Pastor, Rahela",,,,,,,, ptfos:2799,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija","Jurkin, Ivana",,,,,,,,