@mastersthesis{ptfos:2155, author = {{Tomljenović, Stjepana}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice}}, } @mastersthesis{ptfos:1899, author = {{Čorluka, Sarah}}, title = {{Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola}}, } @mastersthesis{ptfos:1890, author = {{Pleško, Matea}}, title = {{Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola}}, } @mastersthesis{ptfos:1880, author = {{Tomljanović, Marijana}}, title = {{Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki}}, } @mastersthesis{ptfos:1908, author = {{Popijač, Dijana}}, title = {{Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1910, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Kontrola kvalitete mlijeka u RH}}, } @mastersthesis{ptfos:1909, author = {{Marić, Evica}}, title = {{Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1865, author = {{Vilić, Ružica}}, title = {{Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta}}, } @mastersthesis{ptfos:1887, author = {{Mihalina, Marko}}, title = {{Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1886, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:1891, author = {{Hećimović, Dubravka}}, title = {{Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla}}, } @mastersthesis{ptfos:1858, author = {{Tokić, Mirna}}, title = {{Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1857, author = {{Radanović, Tamara}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana}}, } @mastersthesis{ptfos:1903, author = {{Subotić, Marina}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1836, author = {{Tadić, Goran}}, title = {{Funkcionalna svojstva proteina sirutke}}, } @mastersthesis{ptfos:1714, author = {{Vrdoljak, Martina}}, title = {{Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:1622, author = {{Petrić, Sofija}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:1611, author = {{Cindrić, Korana}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:1517, author = {{Kovačić, Marija}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1503, author = {{Lukac, Mateja}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja gorušice}}, } @mastersthesis{ptfos:1490, author = {{Nikolić, Nives}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:1403, author = {{Vrban, Dino}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:1471, author = {{Milošević, Ines}}, title = {{Izolacija i upotreba mliječnih proteina}}, } @mastersthesis{ptfos:1465, author = {{Jurić, Ivona}}, title = {{Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1498, author = {{Hojka, Martina}}, title = {{Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1497, author = {{Radman, Marija}}, title = {{Vrste zagađenja mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1377, author = {{Ibrišimović, Martina}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1376, author = {{Štefančić, Sara}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1365, author = {{Vila, Jadranka}}, title = {{Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:1363, author = {{Huđek, Antonia}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1361, author = {{Šimić, Marko}}, title = {{Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1289, author = {{Zlosa, Tihana}}, title = {{Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1223, author = {{Banovac, Anamaria}}, title = {{Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1305, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH}}, } @mastersthesis{ptfos:1206, author = {{Cikoš, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive}}, } @mastersthesis{ptfos:1229, author = {{Markoljević, Ivana}}, title = {{Određivanje mikološke populacije u prostorima i kućanstvima poplavljenih područja Gunje}}, } @mastersthesis{ptfos:1330, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Terapijski mliječni proizvodi - probiotici}}, } @mastersthesis{ptfos:1208, author = {{Tomas, Ivan}}, title = {{Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama}}, } @mastersthesis{ptfos:1197, author = {{Jager, Nina}}, title = {{Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica}}, } @mastersthesis{ptfos:1177, author = {{Kalšan, Melita}}, title = {{Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1174, author = {{Tutić, Antonio}}, title = {{Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:1158, author = {{Novaković, Jovana}}, title = {{Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1155, author = {{Kojić, Nataša}}, title = {{Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina}}, } @mastersthesis{ptfos:1303, author = {{Jelić, Josipa}}, title = {{Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{ptfos:1154, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca}}, } @mastersthesis{ptfos:1140, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1025, author = {{Foruglaš, Diana}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače}}, } @mastersthesis{ptfos:1023, author = {{Gajšek, Maja}}, title = {{Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1022, author = {{Stuparić, Ana}}, title = {{Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1017, author = {{Lacković, Ines}}, title = {{Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1014, author = {{Jurić, Tena}}, title = {{Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1052, author = {{Andrašek, Allen}}, title = {{Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva}}, } @mastersthesis{ptfos:1013, author = {{Devčić, Antonia}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista}}, } @mastersthesis{ptfos:1373, author = {{Rašić, Anđela}}, title = {{Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH}}, } @mastersthesis{ptfos:1071, author = {{Mandarić, Jelena}}, title = {{Mlijeko u prahu}}, } @mastersthesis{ptfos:1026, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1077, author = {{Ivanković, Ana}}, title = {{Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1098, author = {{Veljković, Vladimir}}, title = {{Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta}}, } @mastersthesis{ptfos:1099, author = {{Babić, Ingrid}}, title = {{Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama}}, } @mastersthesis{ptfos:990, author = {{Djurdjević, Ivana}}, title = {{Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama}}, } @mastersthesis{ptfos:989, author = {{Prolić, Antonela}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:984, author = {{Kurečić, Ines}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:982, author = {{Martinović, Slaviša}}, title = {{Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:979, author = {{Karzalko, Sabina}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:969, author = {{Lijić, Andrea}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije}}, } @mastersthesis{ptfos:855, author = {{Šilipetar, Marijana}}, title = {{Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:859, author = {{Šimunović, Ivan}}, title = {{Ispitivanje kinetike kiselinske hidrolize otpadnog pivskog kvasca}}, } @mastersthesis{ptfos:844, author = {{Bilić, Lucija}}, title = {{Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:847, author = {{Stanković, Jelena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:414, author = {{Maretić, Nela}}, title = {{Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:851, author = {{Larma, Krunoslav}}, title = {{Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:682, author = {{Špoljarić, Maja}}, title = {{Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta}}, } @mastersthesis{ptfos:675, author = {{Mijić, Darko}}, title = {{Intolerancija na laktozu}}, } @mastersthesis{ptfos:349, author = {{Dobrijević, Zorana}}, title = {{Spektrofluorimetrijska analiza kiselo topljivih proteina kravljeg i kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:344, author = {{Mitrović, Marijana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:346, author = {{Bošnjaković, Goran}}, title = {{Obrada otpadne vode iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama}}, } @mastersthesis{ptfos:937, author = {{Palameta, Anđelka}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti}}, } @mastersthesis{ptfos:343, author = {{Ižaković, Maja}}, title = {{Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama}}, } @mastersthesis{ptfos:341, author = {{Radić, Mato}}, title = {{Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.}}, } @mastersthesis{ptfos:340, author = {{Dominković, Irena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije}}, } @mastersthesis{ptfos:157, author = {{Marjanović, Mirjana}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:155, author = {{Tolić, Danijela}}, title = {{Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica}}, } @mastersthesis{ptfos:1012, author = {{Ljiljanić, Tea}}, title = {{Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:166, author = {{Baotić, Monika}}, title = {{Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:164, author = {{Mišlov, Martina}}, title = {{Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije}}, } @mastersthesis{ptfos:161, author = {{Karimović, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:171, author = {{Žuljević, Romana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:149, author = {{Panzalović, Valentina}}, title = {{Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice}}, } @mastersthesis{ptfos:144, author = {{Škof, Barbara}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:143, author = {{Balentović, Martina}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:142, author = {{Kostelac, Ivana}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:1, author = {{Đurđa, Ivona}}, title = {{Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:6, author = {{Marković, Marko}}, title = {{Upotreba meda u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:16, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Patogeni mikroorganizmi u mlijeku i mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{ptfos:136, author = {{Cik, Martina}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:128, author = {{Martinov, Davor}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada}}, } @mastersthesis{ptfos:35, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Tehnološki postupak proizvodnje jogurta}}, } @mastersthesis{ptfos:56, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Sustav kontrole kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda u RH}}, } @mastersthesis{ptfos:67, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Određivanje teških metala i aflatoksina u mlijeku}}, } @mastersthesis{ptfos:122, author = {{Panak, Jelena}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:103, author = {{Marković, Tanja}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane}}, } @mastersthesis{ptfos:98, author = {{Bigić, Tamara}}, title = {{Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:99, author = {{Gnjatović, Luka}}, title = {{Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:93, author = {{Dujković, Bojan}}, title = {{Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:819, author = {{Mikec, Darko}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:91, author = {{Pavlović, Dajana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:323, author = {{Juras, Linda}}, title = {{Inhibicija Listeria monocytogenes probiotičkim bakterijama Bifidobacterium longum tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:690, author = {{Dominković, Olivera}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:692, author = {{Besten, Valentina}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:186, author = {{Cah, Goranka}}, title = {{Med i njegova ljekovita svojstva}}, } @mastersthesis{ptfos:695, author = {{Đurkan, Sanja}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:720, author = {{Odak, Ivana}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:719, author = {{Vučić, Ružica}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:721, author = {{Palac, Borka}}, title = {{Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:723, author = {{Šutalo, Helena}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:228, author = {{Dominković, Irena}}, title = {{Fermentirani mliječni proizvodi}}, } @mastersthesis{ptfos:728, author = {{Nosić, Tonka}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta}}, } @mastersthesis{ptfos:701, author = {{Turi, Jelena}}, title = {{Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja}}, } @mastersthesis{ptfos:709, author = {{Albert, Adela}}, title = {{Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:361, author = {{Vadas, Josipa}}, title = {{Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:820, author = {{Drčec (udana Kralj), Marika}}, title = {{Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica}}, } @mastersthesis{ptfos:718, author = {{Tomić, Aleksandra}}, title = {{Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:713, author = {{Mladenović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:711, author = {{Nieder, Daria}}, title = {{Procjena prikladnosti fermentiranih mliječnih proizvoda za prehranu osoba s intolerancijom na laktozu}}, } @mastersthesis{ptfos:332, author = {{Vacek, Kristina}}, title = {{Proizvodnja topljenog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:375, author = {{Vidmar, Jelena}}, title = {{Proizvodnja novih tipova sireva na obiteljskom gospodarstvu Vidmar u Hrvatskoj Dubici}}, } @mastersthesis{ptfos:744, author = {{Drobac, Sanja}}, title = {{Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:380, author = {{Čuljak, Marijana}}, title = {{Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01}}, } @mastersthesis{ptfos:382, author = {{Koić, Ivana}}, title = {{Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku}}, } @mastersthesis{ptfos:445, author = {{Grgurovac, Zrinka}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:753, author = {{Juranić, Sanja}}, title = {{Antiaflatoksikogeni utjecaj odabranih inhibitora glutation S-transferaze}}, } @mastersthesis{ptfos:233, author = {{Pehar, Danijela}}, title = {{Sastav mliječnih formula za prehranu djece predškolske dobi}}, } @mastersthesis{ptfos:451, author = {{Rušnov, Krešimir}}, title = {{Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:309, author = {{Bartolec, Vida}}, title = {{Prehrambeni proizvodi na bazi meda}}, } @mastersthesis{ptfos:945, author = {{Novak, Maša}}, title = {{Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem}}, } @mastersthesis{ptfos:283, author = {{Pokrivač, Samanta}}, title = {{Terapijska svojstva propolisa}}, } @mastersthesis{ptfos:769, author = {{Labrović, Ivana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:773, author = {{Jalšić, Valentina}}, title = {{Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom}}, } @mastersthesis{ptfos:775, author = {{Prpić, Iva}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka}}, } @mastersthesis{ptfos:774, author = {{Kvesić, Ivana}}, title = {{Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva}}, } @mastersthesis{ptfos:781, author = {{Tadić, Ivana}}, title = {{Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja}}, } @mastersthesis{ptfos:780, author = {{Tomas, Ana}}, title = {{Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:949, author = {{Gubijan, Marina}}, title = {{Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:784, author = {{Biškup, Nikola}}, title = {{Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom}}, } @mastersthesis{ptfos:788, author = {{Drčec, Marika}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:458, author = {{Čolović, Bojana}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:964, author = {{Plavšić, Josipa}}, title = {{Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima}}, } @mastersthesis{ptfos:797, author = {{Gradinjan, Maja}}, title = {{Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:796, author = {{Gvozdanović, Andrea}}, title = {{Proizvodnja novog tipa Feta sira}}, } @mastersthesis{ptfos:483, author = {{Gložinić, Ivana}}, title = {{Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom}}, } @mastersthesis{ptfos:826, author = {{Kišmartin, Irena}}, title = {{Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:954, author = {{Sikra, Suzana}}, title = {{Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:491, author = {{Vuković, Danijela}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:493, author = {{Meteš, Ivan}}, title = {{Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa}}, } @mastersthesis{ptfos:799, author = {{Eškit, Marina}}, title = {{Fluorescencija peptidne frakcije kravljeg i kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:497, author = {{Đurkan, Tomislav}}, title = {{Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:498, author = {{Prka, Marija}}, title = {{Stabilnost enzima katalaze i glutation S-transferaze kod različitih uvjeta čuvanja micelija Aspergillus flavusa}}, } @mastersthesis{ptfos:410, author = {{Andrić, Kristina}}, title = {{Terapijski učinak mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:418, author = {{Mladenović, Maja}}, title = {{Probiotici u mljekarskoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:405, author = {{Albert, Adela}}, title = {{Linija svježih krem sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:829, author = {{Šupuković, Dijana}}, title = {{Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka}}, } @mastersthesis{ptfos:419, author = {{Sović, Vedrana}}, title = {{Linija topljenih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:398, author = {{Pavasović, Željana}}, title = {{Linija polutvrdih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:396, author = {{Manić, Vedrana}}, title = {{Linija proizvodnje polutvrdih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:503, author = {{Žukić, Branka}}, title = {{Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:577, author = {{Janči, Marijana}}, title = {{Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima}}, } @mastersthesis{ptfos:830, author = {{Horvat (udano Pašić), Melita}}, title = {{Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa}}, } @mastersthesis{ptfos:505, author = {{Presečan, Senka}}, title = {{Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:271, author = {{Boc, Martina}}, title = {{Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:578, author = {{Janči, Sanela}}, title = {{Ispitivanje pesticida u hrani}}, } @mastersthesis{ptfos:369, author = {{Ćakarun, Josipa}}, title = {{Primjena mliječnih kultura u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:421, author = {{Džambo, Ana}}, title = {{Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:508, author = {{Gagula, Goran}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:362, author = {{Plazibat, Vanja}}, title = {{Terapijska svojstva propolisa}}, } @mastersthesis{ptfos:510, author = {{Marketanović, Marija}}, title = {{Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:509, author = {{Marketanović, Željka}}, title = {{Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{ptfos:787, author = {{Berger, Natalia}}, title = {{Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina}}, } @mastersthesis{ptfos:782, author = {{Fundak, Tamara}}, title = {{Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:785, author = {{Kocijan, Ivana}}, title = {{Proizvodnja sirne rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:831, author = {{Volmut, Katica}}, title = {{Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina}}, } @mastersthesis{ptfos:512, author = {{Grozaj, Krunoslav}}, title = {{Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana}}, } @mastersthesis{ptfos:853, author = {{Tosenberger, Mihaela}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha}}, } @mastersthesis{ptfos:513, author = {{Sekulić, Andrej}}, title = {{Ispitivanje utjecaja izgleda ambalaže prehrambenih proizvoda na percepciju kod potencijalnih kupaca}}, } @mastersthesis{ptfos:778, author = {{Ljubas, Igor}}, title = {{Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:518, author = {{Hadrović, Ivan}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:360, author = {{Mašić, Jurka}}, title = {{Toplinski postupci obrade mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:521, author = {{Zlatar, Dragana}}, title = {{Korelacija aktivnosti katalaze i sinteze aflatoksina Aspergillus flavusa}}, } @mastersthesis{ptfos:531, author = {{Gregurek, Dijana}}, title = {{Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:833, author = {{Milosavljević, Dragana}}, title = {{Ispitivanje znanja o prehrani i prehrambenih navika srednjoškolske populacije}}, } @mastersthesis{ptfos:548, author = {{Babić, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01}}, } @mastersthesis{ptfos:835, author = {{Dorbić, Ivo}}, title = {{Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta}}, } @mastersthesis{ptfos:553, author = {{Buljević, Marina}}, title = {{Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:554, author = {{Holubec, Ivana}}, title = {{Novi tip Paškog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:585, author = {{Perak, Silvija}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:950, author = {{Knežević, Ivana}}, title = {{Linija proizvodnje polutvrdih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:586, author = {{Kanižaj, Marijana}}, title = {{Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja}}, } @mastersthesis{ptfos:516, author = {{Labrović, Ivana}}, title = {{Linija topljenih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:473, author = {{Varga, Lana}}, title = {{Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima}}, } @mastersthesis{ptfos:952, author = {{Pavlović, Dajana}}, title = {{Proteini sirutke}}, } @mastersthesis{ptfos:514, author = {{Divković, Ivana}}, title = {{Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa}}, } @mastersthesis{ptfos:588, author = {{Šoštarec, Ana}}, title = {{Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:590, author = {{Buzjak, Vlatka}}, title = {{Optimiranje jelovnika za djecu s posebnim potrebama}}, } @mastersthesis{ptfos:462, author = {{Tomas, Ana}}, title = {{Kontrola i ocjenjivanje kakvoće mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:594, author = {{Vranić, Ivana}}, title = {{Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima}}, } @mastersthesis{ptfos:596, author = {{Hanjš, Petra}}, title = {{Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei}}, } @mastersthesis{ptfos:607, author = {{Blažek, Hrvoje}}, title = {{Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze}}, } @mastersthesis{ptfos:598, author = {{Plavšić, Amalija}}, title = {{Mikrobna populacija krušnih mrvica}}, } @mastersthesis{ptfos:615, author = {{Logožar, Maja}}, title = {{Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:618, author = {{Vitić, Jelena}}, title = {{Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina}}, } @mastersthesis{ptfos:619, author = {{Rusman, Štefica}}, title = {{Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:425, author = {{Bušić, Arijana}}, title = {{Proizvodnja svježih krem sireva i mliječnih namaza u Tvornici mliječnih proizvoda Belje d.d.}}, } @mastersthesis{ptfos:854, author = {{Bertović, Kristina}}, title = {{Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica}}, } @mastersthesis{ptfos:621, author = {{Franić, Darija}}, title = {{Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum}}, } @mastersthesis{ptfos:622, author = {{Hrastić, Romina}}, title = {{Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima}}, } @mastersthesis{ptfos:2800, author = {{Baković, Ivanka}}, title = {{Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2802, author = {{Pastor, Rahela}}, title = {{Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka}}, } @mastersthesis{ptfos:625, author = {{Dvoržak, Doroteja}}, title = {{Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:628, author = {{Švenda, Marijeta}}, title = {{Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda}}, } @mastersthesis{ptfos:837, author = {{Boban, Katica}}, title = {{Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi}}, } @mastersthesis{ptfos:838, author = {{Zagrajšek, Goran}}, title = {{HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka}}, }