TY - THES ID - ptfos:2155 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice AU - Tomljenović, Stjepana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1899 TI - Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola AU - Čorluka, Sarah DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1890 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola AU - Pleško, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1880 TI - Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki AU - Tomljanović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1908 TI - Kontrola kakvoće fermentiranih mliječnih proizvoda i svježeg sira AU - Popijač, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1910 TI - Kontrola kvalitete mlijeka u RH AU - Pukec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1909 TI - Mikrobiološka analiza mlijeka i mliječnih proizvoda AU - Marić, Evica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1865 TI - Proizvodnja krutog i tekućeg jogurta AU - Vilić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1887 TI - Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja AU - Mihalina, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1886 TI - Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza AU - Puškarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1891 TI - Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla AU - Hećimović, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1858 TI - Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja AU - Tokić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1857 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana AU - Radanović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1903 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja AU - Subotić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1836 TI - Funkcionalna svojstva proteina sirutke AU - Tadić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1714 TI - Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija AU - Vrdoljak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1622 TI - Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Petrić, Sofija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1611 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa AU - Cindrić, Korana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1517 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja AU - Kovačić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1503 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja gorušice AU - Lukac, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1490 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja šafranike AU - Nikolić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1403 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike AU - Vrban, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1471 TI - Izolacija i upotreba mliječnih proteina AU - Milošević, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1465 TI - Ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda AU - Jurić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1498 TI - Tehnologija proizvodnje polutvrdog sira AU - Hojka, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1497 TI - Vrste zagađenja mlijeka AU - Radman, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1377 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja AU - Ibrišimović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1376 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Štefančić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1365 TI - Proizvodnja krem sira u industrijskim uvjetima AU - Vila, Jadranka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1363 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira AU - Huđek, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1361 TI - Tehnologija proizvodnje fermentiranog svježeg sira AU - Šimić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1289 TI - Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja AU - Zlosa, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1223 TI - Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Banovac, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1305 TI - Higijenska ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda u RH AU - Jurić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1206 TI - Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive AU - Cikoš, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1229 TI - Određivanje mikološke populacije u prostorima i kućanstvima poplavljenih područja Gunje AU - Markoljević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1330 TI - Terapijski mliječni proizvodi - probiotici AU - Jurkić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1208 TI - Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama AU - Tomas, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1197 TI - Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica AU - Jager, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1177 TI - Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja AU - Kalšan, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1174 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice AU - Tutić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1158 TI - Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira AU - Novaković, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1155 TI - Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina AU - Kojić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1303 TI - Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima AU - Jelić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1154 TI - Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca AU - Sukačić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1140 TI - Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira AU - Šajatović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1025 TI - Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače AU - Foruglaš, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1023 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja AU - Gajšek, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1022 TI - Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta AU - Stuparić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1017 TI - Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira AU - Lacković, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1014 TI - Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja AU - Jurić, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1052 TI - Utjecaj ß-glukana na kakvoću piva AU - Andrašek, Allen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1013 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista AU - Devčić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1373 TI - Mikrobiološka analiza namirnica animalnog podrijetla u RH AU - Rašić, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1071 TI - Mlijeko u prahu AU - Mandarić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1026 TI - Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1077 TI - Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira AU - Ivanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1098 TI - Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta AU - Veljković, Vladimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1099 TI - Upotreba meda u prehrambenoj i drugim industrijama AU - Babić, Ingrid DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:990 TI - Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama AU - Djurdjević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:989 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira AU - Prolić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:984 TI - Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:982 TI - Primjena mliječnih proteina u prehrambenoj industriji AU - Martinović, Slaviša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:979 TI - Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Karzalko, Sabina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:969 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Lijić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:855 TI - Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Šilipetar, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:859 TI - Ispitivanje kinetike kiselinske hidrolize otpadnog pivskog kvasca AU - Šimunović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:844 TI - Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Bilić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:847 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:414 TI - Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima AU - Maretić, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:851 TI - Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji AU - Larma, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:682 TI - Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta AU - Špoljarić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:675 TI - Intolerancija na laktozu AU - Mijić, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:349 TI - Spektrofluorimetrijska analiza kiselo topljivih proteina kravljeg i kozjeg mlijeka AU - Dobrijević, Zorana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:344 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:346 TI - Obrada otpadne vode iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama AU - Bošnjaković, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:937 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti AU - Palameta, Anđelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:343 TI - Obrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama AU - Ižaković, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:341 TI - Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. AU - Radić, Mato DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:340 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:157 TI - Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike AU - Marjanović, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:155 TI - Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica AU - Tolić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1012 TI - Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Ljiljanić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:166 TI - Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Baotić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:164 TI - Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije AU - Mišlov, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:161 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja AU - Karimović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:171 TI - Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja AU - Žuljević, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:149 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice AU - Panzalović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:144 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:143 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:142 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Kostelac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1 TI - Upotreba mliječnih komponenata za proizvodnju dječje hrane AU - Đurđa, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:6 TI - Upotreba meda u prehrambenoj industriji AU - Marković, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:16 TI - Patogeni mikroorganizmi u mlijeku i mliječnim proizvodima AU - Grgurovac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:136 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja AU - Cik, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:128 TI - Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada AU - Martinov, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:35 TI - Tehnološki postupak proizvodnje jogurta AU - Šajatović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:56 TI - Sustav kontrole kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda u RH AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:67 TI - Određivanje teških metala i aflatoksina u mlijeku AU - Sukačić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:122 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:103 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane AU - Marković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:98 TI - Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:99 TI - Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:93 TI - Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma AU - Dujković, Bojan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:819 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve AU - Mikec, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:91 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:323 TI - Inhibicija Listeria monocytogenes probiotičkim bakterijama Bifidobacterium longum tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka AU - Juras, Linda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:690 TI - Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:692 TI - Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Besten, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:186 TI - Med i njegova ljekovita svojstva AU - Cah, Goranka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:695 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa AU - Đurkan, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:720 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:719 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Vučić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:721 TI - Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja AU - Palac, Borka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:723 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Šutalo, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:228 TI - Fermentirani mliječni proizvodi AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:728 TI - Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:701 TI - Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja AU - Turi, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:709 TI - Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:361 TI - Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja AU - Vadas, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:820 TI - Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica AU - Drčec (udana Kralj), Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:718 TI - Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja AU - Tomić, Aleksandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:713 TI - Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:711 TI - Procjena prikladnosti fermentiranih mliječnih proizvoda za prehranu osoba s intolerancijom na laktozu AU - Nieder, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:332 TI - Proizvodnja topljenog sira AU - Vacek, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:375 TI - Proizvodnja novih tipova sireva na obiteljskom gospodarstvu Vidmar u Hrvatskoj Dubici AU - Vidmar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:744 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja AU - Drobac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:380 TI - Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01 AU - Čuljak, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:382 TI - Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku AU - Koić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:445 TI - Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja AU - Grgurovac, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:753 TI - Antiaflatoksikogeni utjecaj odabranih inhibitora glutation S-transferaze AU - Juranić, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:233 TI - Sastav mliječnih formula za prehranu djece predškolske dobi AU - Pehar, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:451 TI - Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima AU - Rušnov, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:309 TI - Prehrambeni proizvodi na bazi meda AU - Bartolec, Vida DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:945 TI - Pčelinji proizvodi s terapijskim djelovanjem AU - Novak, Maša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:283 TI - Terapijska svojstva propolisa AU - Pokrivač, Samanta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:769 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:773 TI - Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom AU - Jalšić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:775 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:774 TI - Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva AU - Kvesić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:781 TI - Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja AU - Tadić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:780 TI - Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu AU - Tomas, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:949 TI - Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu AU - Gubijan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:784 TI - Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom AU - Biškup, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:788 TI - Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:458 TI - Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom AU - Čolović, Bojana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:964 TI - Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima AU - Plavšić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:797 TI - Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira AU - Gradinjan, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:796 TI - Proizvodnja novog tipa Feta sira AU - Gvozdanović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:483 TI - Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom AU - Gložinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:826 TI - Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva AU - Kišmartin, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:954 TI - Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze AU - Sikra, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:491 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja AU - Vuković, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:493 TI - Modulacija uvjeta ultrazvučne homogenizacije u razaranju micelija Aspergillus flavusa AU - Meteš, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:799 TI - Fluorescencija peptidne frakcije kravljeg i kozjeg mlijeka AU - Eškit, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:497 TI - Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Đurkan, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:498 TI - Stabilnost enzima katalaze i glutation S-transferaze kod različitih uvjeta čuvanja micelija Aspergillus flavusa AU - Prka, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:410 TI - Terapijski učinak mliječnih proizvoda AU - Andrić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:418 TI - Probiotici u mljekarskoj industriji AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:405 TI - Linija svježih krem sireva AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:829 TI - Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka AU - Šupuković, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:419 TI - Linija topljenih sireva AU - Sović, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:398 TI - Linija polutvrdih sireva AU - Pavasović, Željana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:396 TI - Linija proizvodnje polutvrdih sireva AU - Manić, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:503 TI - Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida AU - Žukić, Branka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:577 TI - Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima AU - Janči, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:830 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa AU - Horvat (udano Pašić), Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:505 TI - Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka AU - Presečan, Senka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:271 TI - Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka AU - Boc, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:578 TI - Ispitivanje pesticida u hrani AU - Janči, Sanela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:369 TI - Primjena mliječnih kultura u prehrambenoj industriji AU - Ćakarun, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:421 TI - Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda AU - Džambo, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:508 TI - Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice AU - Gagula, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:362 TI - Terapijska svojstva propolisa AU - Plazibat, Vanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:510 TI - Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva AU - Marketanović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:509 TI - Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu AU - Marketanović, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:787 TI - Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina AU - Berger, Natalia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:782 TI - Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom AU - Fundak, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:785 TI - Proizvodnja sirne rolade sa šunkom AU - Kocijan, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:831 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina AU - Volmut, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:512 TI - Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana AU - Grozaj, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:853 TI - Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha AU - Tosenberger, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:513 TI - Ispitivanje utjecaja izgleda ambalaže prehrambenih proizvoda na percepciju kod potencijalnih kupaca AU - Sekulić, Andrej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:778 TI - Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom AU - Ljubas, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:518 TI - Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida AU - Hadrović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:360 TI - Toplinski postupci obrade mlijeka AU - Mašić, Jurka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:521 TI - Korelacija aktivnosti katalaze i sinteze aflatoksina Aspergillus flavusa AU - Zlatar, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:531 TI - Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida AU - Gregurek, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:833 TI - Ispitivanje znanja o prehrani i prehrambenih navika srednjoškolske populacije AU - Milosavljević, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:548 TI - Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01 AU - Babić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:835 TI - Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta AU - Dorbić, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:553 TI - Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka AU - Buljević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:554 TI - Novi tip Paškog sira AU - Holubec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:585 TI - Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice AU - Perak, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:950 TI - Linija proizvodnje polutvrdih sireva AU - Knežević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:586 TI - Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja AU - Kanižaj, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:516 TI - Linija topljenih sireva AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:473 TI - Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima AU - Varga, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:952 TI - Proteini sirutke AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:514 TI - Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa AU - Divković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:588 TI - Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida AU - Šoštarec, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:590 TI - Optimiranje jelovnika za djecu s posebnim potrebama AU - Buzjak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:462 TI - Kontrola i ocjenjivanje kakvoće mlijeka AU - Tomas, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:594 TI - Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima AU - Vranić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:596 TI - Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei AU - Hanjš, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:607 TI - Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze AU - Blažek, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:598 TI - Mikrobna populacija krušnih mrvica AU - Plavšić, Amalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:615 TI - Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera AU - Logožar, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:618 TI - Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina AU - Vitić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:619 TI - Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja AU - Rusman, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:425 TI - Proizvodnja svježih krem sireva i mliječnih namaza u Tvornici mliječnih proizvoda Belje d.d. AU - Bušić, Arijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:854 TI - Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica AU - Bertović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:621 TI - Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum AU - Franić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:622 TI - Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima AU - Hrastić, Romina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2800 TI - Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda AU - Baković, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2802 TI - Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka AU - Pastor, Rahela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:625 TI - Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Dvoržak, Doroteja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:628 TI - Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda AU - Švenda, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:837 TI - Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi AU - Boban, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:838 TI - HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka AU - Zagrajšek, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -