@mastersthesis{ptfos:2815, author = {{Šmic, Lorena}}, title = {{Čimbenici rizika u prehrani i rizik od moždanog udara u odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:2789, author = {{Cvetko, Dijana}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2779, author = {{Horki, Dario}}, title = {{Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2755, author = {{Strmota, Magdalena}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2758, author = {{Kurečić, Ines}}, title = {{Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{ptfos:2753, author = {{Božić, Barbara}}, title = {{Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:2754, author = {{Begić, Matea}}, title = {{Optimiranje proizvodnje čajnog peciva bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2743, author = {{Presečan, Kristina}}, title = {{Utjecaj dodatka brašna uljne pogače badema na kvalitetu čajnog peciva bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2742, author = {{Mandić, Valentina}}, title = {{Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu čajnog peciva bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2730, author = {{Brođanac, Andrea}}, title = {{Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2604, author = {{Grubeša, Marija}}, title = {{Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje}}, } @mastersthesis{ptfos:2570, author = {{Vojnić, Snježana}}, title = {{Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ktfst:1199, author = {{Debeljak, Matea}}, title = {{Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline}}, } @mastersthesis{ktfst:1208, author = {{Đaković, Lucija}}, title = {{Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline}}, } @mastersthesis{ptfos:2451, author = {{Lulić, Iva}}, title = {{Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:2447, author = {{Keresturi, Sandi}}, title = {{Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2448, author = {{Kraljik, Helena}}, title = {{Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2482, author = {{Kercel, Antonio}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2488, author = {{Anić, Marija}}, title = {{Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2393, author = {{Jelić, Ivana}}, title = {{Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2294, author = {{Tomašević, Matko}}, title = {{Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:2304, author = {{Tomas Lipec, Katarina}}, title = {{Postupak pečenja pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2285, author = {{Ivanković, Ana}}, title = {{Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2296, author = {{Glavina, Vedran}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici}}, } @mastersthesis{ptfos:2249, author = {{Kosanović, Darina}}, title = {{Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2250, author = {{Božić, Barbara}}, title = {{Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2182, author = {{Markovčić, Mateo}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini}}, } @mastersthesis{ptfos:2161, author = {{Vidakušić, Valentin}}, title = {{Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:2081, author = {{Dubovski, Ana}}, title = {{Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa}}, } @mastersthesis{ptfos:2082, author = {{Topić, Matea}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2092, author = {{Jaković, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2080, author = {{Drozdek, Antonella}}, title = {{Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2127, author = {{Kolak, Nera}}, title = {{Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama}}, } @mastersthesis{ptfos:2120, author = {{Nadaždi, Helena}}, title = {{Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2126, author = {{Koljđeraj, Antonio}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita}}, } @mastersthesis{ptfos:2117, author = {{Blažević, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2124, author = {{Živić, Ana}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1962, author = {{Hojka, Martina}}, title = {{Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:1815, author = {{Štabi, Nikolina}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1813, author = {{Vukas, Tomislav}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1814, author = {{Crnčan, Marin}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1812, author = {{Sršić, Matea}}, title = {{Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1788, author = {{Čevapović, Iva}}, title = {{Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1763, author = {{Havlik, Igor}}, title = {{Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.}}, } @mastersthesis{ptfos:1726, author = {{Vulin, Zdravko}}, title = {{Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1613, author = {{Balen, Tena}}, title = {{Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1521, author = {{Zmaić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:1405, author = {{Barić, Marija}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1392, author = {{Velikanović, Valentina}}, title = {{Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1446, author = {{Bošković, Sanja}}, title = {{Obilježja kvalitete pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1389, author = {{Martinović, Slaviša}}, title = {{Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1393, author = {{Crnogaj, Anja}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1378, author = {{Filipović, Marija}}, title = {{Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)}}, } @mastersthesis{ptfos:1379, author = {{Marek, Hana}}, title = {{Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1380, author = {{Lukić, Josip}}, title = {{Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1387, author = {{Koči, Matea}}, title = {{Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:1372, author = {{Buković, Katarina}}, title = {{Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1369, author = {{Farago, Nives}}, title = {{Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1367, author = {{Vukorepa, Petra}}, title = {{Prisutnost genetski modificirane soje, kukuruza i pšenice na području Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:1364, author = {{Pavlović, Mateja}}, title = {{Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:1221, author = {{Andrašek, Iva}}, title = {{Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh}}, } @mastersthesis{ptfos:1204, author = {{Čuljak, Jaka}}, title = {{Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1153, author = {{Miškić, Boris}}, title = {{Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1137, author = {{Ćorić, Nevena}}, title = {{Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:1119, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1047, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1020, author = {{Lenart, Leon}}, title = {{Ispitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:1016, author = {{Kolak, Paula}}, title = {{Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1018, author = {{Budetić, Fedra}}, title = {{Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1035, author = {{Jonjić, Željka}}, title = {{Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1034, author = {{Markuš (udano Keser), Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1036, author = {{Penava, Tihomir}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:995, author = {{Krušelj, Marijeta}}, title = {{Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1110, author = {{Kopić, Ivana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:981, author = {{Efendić, Tamara}}, title = {{Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:971, author = {{Sušac, Elena}}, title = {{Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:414, author = {{Maretić, Nela}}, title = {{Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:415, author = {{Vrdoljak, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:669, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Proizvodnja raženog kruha}}, } @mastersthesis{ptfos:916, author = {{Međugorac, Sanja}}, title = {{Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:341, author = {{Radić, Mato}}, title = {{Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013.}}, } @mastersthesis{ptfos:158, author = {{Grgić, Ilija}}, title = {{Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada}}, } @mastersthesis{ptfos:176, author = {{Vidaković, Kristina}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:178, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:154, author = {{Hrg, Danica}}, title = {{Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:151, author = {{Sermek-Marčec, Ivan}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:153, author = {{Gligora, Kristina}}, title = {{Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:177, author = {{Kotarski, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti}}, } @mastersthesis{ptfos:164, author = {{Mišlov, Martina}}, title = {{Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije}}, } @mastersthesis{ptfos:139, author = {{Petrović, Manja}}, title = {{Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:326, author = {{Stepanović, Marko}}, title = {{Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada}}, } @mastersthesis{ptfos:127, author = {{Rečić, Maja}}, title = {{Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like}}, } @mastersthesis{ptfos:118, author = {{Vacek, Kristina}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:115, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:119, author = {{Bošnjaković, Nikolina}}, title = {{Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:114, author = {{Hajek, Dora}}, title = {{Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a}}, } @mastersthesis{ptfos:112, author = {{Jurošević, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:106, author = {{Anđelić, Zoran}}, title = {{Određivanje udjela ß-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2012.}}, } @mastersthesis{ptfos:93, author = {{Dujković, Bojan}}, title = {{Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:666, author = {{Marijanović-Vincetić, Dubravka}}, title = {{Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije}}, } @mastersthesis{ptfos:694, author = {{Tkalec, Davor}}, title = {{Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:201, author = {{Rukavina, Matej}}, title = {{Primjena enzimskih preparata u pekarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:698, author = {{Kožul, Željko}}, title = {{Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:205, author = {{Sermek-Marčec, Ivan}}, title = {{Upotreba šećera u pekarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:231, author = {{Jonjić, Maja}}, title = {{Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:215, author = {{Kerekeš, Anita}}, title = {{Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:213, author = {{Lucić, Martina}}, title = {{Proizvodnja pšeničnog brašna u mlinu PIK Vinkovci}}, } @mastersthesis{ptfos:227, author = {{Grgić, Ilija}}, title = {{Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima}}, } @mastersthesis{ptfos:708, author = {{Marković, Branko}}, title = {{Ispitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany}}, } @mastersthesis{ptfos:356, author = {{Dudaš, Karlo}}, title = {{Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja}}, } @mastersthesis{ptfos:822, author = {{Gagula, Goran}}, title = {{Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:715, author = {{Markovac, Krunoslav}}, title = {{Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:732, author = {{Jocić, Vlatka}}, title = {{Metode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:958, author = {{Sabol, Nataša}}, title = {{Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije}}, } @mastersthesis{ptfos:737, author = {{Krnić, Josipa}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine}}, } @mastersthesis{ptfos:379, author = {{Kovačević, Marija}}, title = {{Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:849, author = {{Matić, Mateja}}, title = {{Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja}}, } @mastersthesis{ptfos:336, author = {{Balentović, Martina}}, title = {{Pogreške pri proizvodnji tjestenine}}, } @mastersthesis{ptfos:333, author = {{Bjelobrk, Kristina}}, title = {{Obogaćivanje brašna u mlinarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:740, author = {{Ćakarun, Josipa}}, title = {{Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom}}, } @mastersthesis{ptfos:293, author = {{Stanković, Jelena}}, title = {{Masnoće u pekarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:251, author = {{Kuzmanović, Melita}}, title = {{Ispitivanje reoloških svojstava tijesta}}, } @mastersthesis{ptfos:252, author = {{Torčić, Ivana}}, title = {{Primjena kiselog tijesta u pekarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:244, author = {{Petrović, Manja}}, title = {{Vrste transporta u mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:750, author = {{Popović, Tamara}}, title = {{Određivanje ß-glukana u domaćim sortama ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:446, author = {{Lončarić, Marin}}, title = {{Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:447, author = {{Kozarević, Suzana}}, title = {{Mikrobna populacija dehidriranih namirnica}}, } @mastersthesis{ptfos:450, author = {{Pritišanac, Barbara}}, title = {{Praćenje amilografskih parametara ovisno o lokalitetu i sorti pšenice uroda 2008./09. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:310, author = {{Gelemanović, Marta}}, title = {{Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna}}, } @mastersthesis{ptfos:771, author = {{Šimonji, Kristina}}, title = {{Ispitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavine krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum}}, } @mastersthesis{ptfos:453, author = {{Kobaš, Andrea}}, title = {{Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:949, author = {{Gubijan, Marina}}, title = {{Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:482, author = {{Blaško, Ivana}}, title = {{Primjena gel filtracije Sephadexom G-25 u razdvajanju biomolekula meda}}, } @mastersthesis{ptfos:797, author = {{Gradinjan, Maja}}, title = {{Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:796, author = {{Gvozdanović, Andrea}}, title = {{Proizvodnja novog tipa Feta sira}}, } @mastersthesis{ptfos:827, author = {{Toth, Zvonimir}}, title = {{Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače}}, } @mastersthesis{ptfos:494, author = {{Šimunić, Neda}}, title = {{Aktivnost polifenol oksidaze u ekstraktima brašna od cjelovitog zrna različitih sorti pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:417, author = {{Zeko, Josip}}, title = {{Proizvodi bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:501, author = {{Batinić, Nikola}}, title = {{Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike}}, } @mastersthesis{ptfos:804, author = {{Krnjak, Marina}}, title = {{Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:805, author = {{Jurišić, Blanka}}, title = {{Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:965, author = {{Ister, Ana-Marija}}, title = {{Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta}}, } @mastersthesis{ptfos:510, author = {{Marketanović, Marija}}, title = {{Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:509, author = {{Marketanović, Željka}}, title = {{Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{ptfos:853, author = {{Tosenberger, Mihaela}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha}}, } @mastersthesis{ptfos:592, author = {{Mihić, Đurđica}}, title = {{Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture}}, }