TY - THES ID - ptfos:2815 TI - Čimbenici rizika u prehrani i rizik od moždanog udara u odrasloj populaciji AU - Šmic, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2789 TI - Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena AU - Cvetko, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2779 TI - Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda AU - Horki, Dario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2755 TI - Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu AU - Strmota, Magdalena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2758 TI - Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2753 TI - Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna AU - Božić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2754 TI - Optimiranje proizvodnje čajnog peciva bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba AU - Begić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2743 TI - Utjecaj dodatka brašna uljne pogače badema na kvalitetu čajnog peciva bez glutena AU - Presečan, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2742 TI - Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu čajnog peciva bez glutena AU - Mandić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2730 TI - Upotreba hidrokoloida u proizvodnji kruha bez glutena AU - Brođanac, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2604 TI - Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje AU - Grubeša, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2570 TI - Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena AU - Vojnić, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ktfst:1199 TI - Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline AU - Debeljak, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ktfst:1208 TI - Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline AU - Đaković, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2451 TI - Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja AU - Lulić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2447 TI - Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike AU - Keresturi, Sandi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2448 TI - Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba AU - Kraljik, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2482 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike AU - Kercel, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2488 TI - Procjena amilolitičke aktivnosti brašna pomoću metode određivanja broja padanja po Hagberg- Pertenu AU - Anić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2393 TI - Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Jelić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2294 TI - Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma AU - Tomašević, Matko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2304 TI - Postupak pečenja pekarskih proizvoda AU - Tomas Lipec, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2285 TI - Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Ivanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2296 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici AU - Glavina, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2249 TI - Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda AU - Kosanović, Darina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2250 TI - Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda AU - Božić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2182 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini AU - Markovčić, Mateo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2161 TI - Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva AU - Vidakušić, Valentin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2081 TI - Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa AU - Dubovski, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2082 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Topić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2092 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera AU - Jaković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2080 TI - Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera AU - Drozdek, Antonella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2127 TI - Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama AU - Kolak, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2120 TI - Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu AU - Nadaždi, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2126 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita AU - Koljđeraj, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2117 TI - Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera AU - Blažević, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2124 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna AU - Živić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1962 TI - Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera AU - Hojka, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1815 TI - Fizikalno-kemijska svojstva različitih sorti ozime pšenice roda 2018. godine AU - Štabi, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1813 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike AU - Vukas, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1814 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva AU - Crnčan, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1812 TI - Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Sršić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1788 TI - Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna AU - Čevapović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1763 TI - Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017. AU - Havlik, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1726 TI - Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike AU - Vulin, Zdravko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1613 TI - Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Balen, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1521 TI - Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija AU - Zmaić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1405 TI - Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Barić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1392 TI - Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike AU - Velikanović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1446 TI - Obilježja kvalitete pekarskih proizvoda AU - Bošković, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1389 TI - Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva AU - Martinović, Slaviša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1393 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Crnogaj, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1378 TI - Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA) AU - Filipović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1379 TI - Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Marek, Hana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1380 TI - Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine AU - Lukić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1387 TI - Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja AU - Koči, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1372 TI - Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon AU - Buković, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1369 TI - Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje AU - Farago, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1367 TI - Prisutnost genetski modificirane soje, kukuruza i pšenice na području Republike Hrvatske AU - Vukorepa, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1364 TI - Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve AU - Pavlović, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1221 TI - Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh AU - Andrašek, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1204 TI - Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje AU - Čuljak, Jaka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1153 TI - Primjena ječma u proizvodnji pekarskih proizvoda AU - Miškić, Boris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1137 TI - Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske AU - Ćorić, Nevena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1119 TI - Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1047 TI - Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1020 TI - Ispitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek AU - Lenart, Leon DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1016 TI - Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa AU - Kolak, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1018 TI - Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja AU - Budetić, Fedra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1035 TI - Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna AU - Jonjić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1034 TI - Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja AU - Markuš (udano Keser), Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1036 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda AU - Penava, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:995 TI - Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna AU - Krušelj, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1110 TI - Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima AU - Kopić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:981 TI - Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:971 TI - Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Sušac, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:414 TI - Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima AU - Maretić, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:415 TI - Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Vrdoljak, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:669 TI - Proizvodnja raženog kruha AU - Vuković, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:916 TI - Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja AU - Međugorac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:341 TI - Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013. AU - Radić, Mato DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:158 TI - Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada AU - Grgić, Ilija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:176 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa AU - Vidaković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:178 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:154 TI - Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Hrg, Danica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:151 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna AU - Sermek-Marčec, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:153 TI - Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva AU - Gligora, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:177 TI - Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti AU - Kotarski, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:164 TI - Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije AU - Mišlov, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:139 TI - Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja AU - Petrović, Manja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:326 TI - Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada AU - Stepanović, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:127 TI - Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like AU - Rečić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:118 TI - Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek AU - Vacek, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:115 TI - Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja AU - Ivić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:119 TI - Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Bošnjaković, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:114 TI - Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a AU - Hajek, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:112 TI - Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva AU - Jurošević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:106 TI - Određivanje udjela ß-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2012. AU - Anđelić, Zoran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:93 TI - Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma AU - Dujković, Bojan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:666 TI - Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije AU - Marijanović-Vincetić, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:694 TI - Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna AU - Tkalec, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:201 TI - Primjena enzimskih preparata u pekarstvu AU - Rukavina, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:698 TI - Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja AU - Kožul, Željko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:205 TI - Upotreba šećera u pekarstvu AU - Sermek-Marčec, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:231 TI - Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna AU - Jonjić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:215 TI - Ispitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek AU - Kerekeš, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:213 TI - Proizvodnja pšeničnog brašna u mlinu PIK Vinkovci AU - Lucić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:227 TI - Kvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima AU - Grgić, Ilija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:708 TI - Ispitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany AU - Marković, Branko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:356 TI - Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja AU - Dudaš, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:822 TI - Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma AU - Gagula, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:715 TI - Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice AU - Markovac, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:732 TI - Metode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu AU - Jocić, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:958 TI - Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije AU - Sabol, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:737 TI - Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine AU - Krnić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:379 TI - Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine AU - Kovačević, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:849 TI - Kvarenje kruha i zaštita od kvarenja AU - Matić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:336 TI - Pogreške pri proizvodnji tjestenine AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:333 TI - Obogaćivanje brašna u mlinarstvu AU - Bjelobrk, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:740 TI - Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom AU - Ćakarun, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:293 TI - Masnoće u pekarstvu AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:251 TI - Ispitivanje reoloških svojstava tijesta AU - Kuzmanović, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:252 TI - Primjena kiselog tijesta u pekarstvu AU - Torčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:244 TI - Vrste transporta u mlinu AU - Petrović, Manja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:750 TI - Određivanje ß-glukana u domaćim sortama ječma AU - Popović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:446 TI - Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja AU - Lončarić, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:447 TI - Mikrobna populacija dehidriranih namirnica AU - Kozarević, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:450 TI - Praćenje amilografskih parametara ovisno o lokalitetu i sorti pšenice uroda 2008./09. godine AU - Pritišanac, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:310 TI - Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna AU - Gelemanović, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:771 TI - Ispitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavine krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum AU - Šimonji, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:453 TI - Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine AU - Kobaš, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:949 TI - Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu AU - Gubijan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:482 TI - Primjena gel filtracije Sephadexom G-25 u razdvajanju biomolekula meda AU - Blaško, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:797 TI - Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira AU - Gradinjan, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:796 TI - Proizvodnja novog tipa Feta sira AU - Gvozdanović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:827 TI - Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače AU - Toth, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:494 TI - Aktivnost polifenol oksidaze u ekstraktima brašna od cjelovitog zrna različitih sorti pšenice AU - Šimunić, Neda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:417 TI - Proizvodi bez glutena AU - Zeko, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:501 TI - Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike AU - Batinić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:804 TI - Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine AU - Krnjak, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:805 TI - Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine AU - Jurišić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:965 TI - Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta AU - Ister, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:510 TI - Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva AU - Marketanović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:509 TI - Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu AU - Marketanović, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:853 TI - Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha AU - Tosenberger, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:592 TI - Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture AU - Mihić, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -