pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2894,thesis,"Inovativni krem-proizvodi kao dio kružne prerade lješnjaka","Šarić, Dario",,,,,,,, ptfos:2895,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom tropa starih sorti jabuka","Tešanov, Ena",,,,,,,, ptfos:2885,thesis,"Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta","El Habbab, Patrik",,,,,,,, ptfos:2719,thesis,"Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda","Tisai, Patricija",,,,,,,, ptfos:2625,thesis,"Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira","Šakić, Katarina",,,,,,,, ptfos:2466,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira","Zmaić, Valentina",,,,,,,, ptfos:2469,thesis,"Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom","Lamešić, Sandra",,,,,,,, ptfos:2471,thesis,"Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda","Dragičević, Marina",,,,,,,, ptfos:2371,thesis,"Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka","Grbeš, Josipa",,,,,,,, ptfos:2330,thesis,"Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti","Pavličević, Katarina",,,,,,,, ptfos:2245,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah","Patljak, Mićo",,,,,,,, ptfos:2193,thesis,"Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera","Botunac, Marija",,,,,,,, ptfos:2179,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon","Blažević, Ante",,,,,,,, ptfos:2171,thesis,"Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza","Pukec, Andrija",,,,,,,, ptfos:2167,thesis,"Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda","Lukanec, Ena",,,,,,,, ptfos:2166,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija","Šimunović, Sara",,,,,,,, ptfos:2840,thesis,"Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem","Kovačević, Nikolina",,,,,,,, ptfos:2090,thesis,"Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu","Jurić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2091,thesis,"Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu","Jurkić, Marijana",,,,,,,, ptfos:1948,thesis,"Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade","Vincek, Ivana",,,,,,,, ptfos:1831,thesis,"Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene cinkom","Milos, Josip",,,,,,,, ptfos:1809,thesis,"Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade","Anić, Ivana",,,,,,,, ptfos:1816,thesis,"Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza","Romić, Mirjana",,,,,,,, ptfos:1789,thesis,"Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade","Jurašinović, Marijana",,,,,,,, ptfos:1521,thesis,"Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija","Zmaić, Katarina",,,,,,,, ptfos:1516,thesis,"Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije","Tkalec, Ivana",,,,,,,, ptfos:1442,thesis,"Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba","Tušek, Ines",,,,,,,, ptfos:1444,thesis,"Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije","Šušnjar, Petra",,,,,,,, ptfos:1404,thesis,"Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça","Grgić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1470,thesis,"Primjena poliola u konditorskoj industriji","Kvaternik, Vesna",,,,,,,, ptfos:1459,thesis,"Proizvodnja instant kave","Grgić, Iva",,,,,,,, ptfos:1466,thesis,"Svojstva i primjena intenzivnih sladila","Katalinić, Toni",,,,,,,, ptfos:1390,thesis,"Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom","Vuković, Damir",,,,,,,, ptfos:1400,thesis,"Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma","Blaž, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1380,thesis,"Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine","Lukić, Josip",,,,,,,, ptfos:1369,thesis,"Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:1364,thesis,"Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve","Pavlović, Mateja",,,,,,,, ptfos:1289,thesis,"Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja","Zlosa, Tihana",,,,,,,, ptfos:1223,thesis,"Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Banovac, Anamaria",,,,,,,, ptfos:1204,thesis,"Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje","Čuljak, Jaka",,,,,,,, ptfos:1341,thesis,"Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom","Jelinić, Josip",,,,,,,, ptfos:1206,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive","Cikoš, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1200,thesis,"Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna","Radeljić, Anđela",,,,,,,, ptfos:1199,thesis,"Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži","Mikulinjak, Mateja",,,,,,,, ptfos:1198,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa","Horvat, Andrea",,,,,,,, ptfos:1188,thesis,"Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi","Mikičević, Mirela",,,,,,,, ptfos:1177,thesis,"Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja","Kalšan, Melita",,,,,,,, ptfos:1176,thesis,"Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom","Faletar, Ana",,,,,,,, ptfos:1175,thesis,"Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje","Majstorović, Tamara",,,,,,,, ptfos:1172,thesis,"Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija","Banović, Marija",,,,,,,, ptfos:1174,thesis,"Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice","Tutić, Antonio",,,,,,,, ptfos:1124,thesis,"Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata","Mađarić, Josipa",,,,,,,, ptfos:1025,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače","Foruglaš, Diana",,,,,,,, ptfos:1023,thesis,"Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja","Gajšek, Maja",,,,,,,, ptfos:1028,thesis,"Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije","Jakobović, Ivana",,,,,,,, ptfos:1014,thesis,"Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja","Jurić, Tena",,,,,,,, ptfos:1013,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista","Devčić, Antonia",,,,,,,, ptfos:1010,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)","Jozinović, Kristina",,,,,,,, ptfos:1046,thesis,"Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015","Hećimović, Josipa",,,,,,,, ptfos:1009,thesis,"Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks","Leovac, Suzana",,,,,,,, ptfos:1035,thesis,"Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna","Jonjić, Željka",,,,,,,, ptfos:1034,thesis,"Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja","Markuš (udano Keser), Mirela",,,,,,,, ptfos:1036,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda","Penava, Tihomir",,,,,,,, ptfos:1041,thesis,"Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode","Jovičić, Daria",,,,,,,, ptfos:1113,thesis,"Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu","Šumanovac, Sanja",,,,,,,, ptfos:1045,thesis,"Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera","Tucaković, Mira",,,,,,,, ptfos:1031,thesis,"Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase","Leko, Ivana",,,,,,,, ptfos:997,thesis,"Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija","Džakić, Mirela",,,,,,,, ptfos:995,thesis,"Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna","Krušelj, Marijeta",,,,,,,, ptfos:984,thesis,"Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:983,thesis,"Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine","Koči, Matea",,,,,,,, ptfos:979,thesis,"Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Karzalko, Sabina",,,,,,,, ptfos:969,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Lijić, Andrea",,,,,,,, ptfos:856,thesis,"Sinteza nekih heterocikla s kumarinskom jezgrom","Jakšić, Tatjana",,,,,,,, ptfos:927,thesis,"Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja","Mađarević Pavetić, Tanja",,,,,,,, ptfos:844,thesis,"Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Bilić, Lucija",,,,,,,, ptfos:847,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Stanković, Jelena",,,,,,,, ptfos:415,thesis,"Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata","Vrdoljak, Anđela",,,,,,,, ptfos:344,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja","Mitrović, Marijana",,,,,,,, ptfos:848,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče","Papac, Snježana",,,,,,,, ptfos:937,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti","Palameta, Anđelka",,,,,,,, ptfos:342,thesis,"Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče","Bušnja, Monika",,,,,,,, ptfos:340,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije","Dominković, Irena",,,,,,,, ptfos:158,thesis,"Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada","Grgić, Ilija",,,,,,,, ptfos:157,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike","Marjanović, Mirjana",,,,,,,, ptfos:151,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna","Sermek-Marčec, Ivan",,,,,,,, ptfos:155,thesis,"Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica","Tolić, Danijela",,,,,,,, ptfos:153,thesis,"Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva","Gligora, Kristina",,,,,,,, ptfos:1012,thesis,"Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja","Ljiljanić, Tea",,,,,,,, ptfos:166,thesis,"Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja","Baotić, Monika",,,,,,,, ptfos:161,thesis,"Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja","Karimović, Marina",,,,,,,, ptfos:171,thesis,"Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja","Žuljević, Romana",,,,,,,, ptfos:167,thesis,"Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)","Matić, Mateja",,,,,,,, ptfos:165,thesis,"Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca","Slišković, Sanja",,,,,,,, ptfos:163,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Zečević, Antonio",,,,,,,, ptfos:149,thesis,"Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice","Panzalović, Valentina",,,,,,,, ptfos:148,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke","Serdarušić, Neven",,,,,,,, ptfos:319,thesis,"Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Njegač, Jasmina",,,,,,,, ptfos:144,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja","Škof, Barbara",,,,,,,, ptfos:143,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)","Balentović, Martina",,,,,,,, ptfos:816,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)","Lijić, Martina",,,,,,,, ptfos:142,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice","Kostelac, Ivana",,,,,,,, ptfos:135,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije","Marić, Marija",,,,,,,, ptfos:136,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja","Cik, Martina",,,,,,,, ptfos:321,thesis,"Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka","Rendić, Ivica",,,,,,,, ptfos:120,thesis,"Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda","Huzjak, Đurđica",,,,,,,, ptfos:118,thesis,"Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek","Vacek, Kristina",,,,,,,, ptfos:122,thesis,"Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja","Panak, Jelena",,,,,,,, ptfos:114,thesis,"Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a","Hajek, Dora",,,,,,,, ptfos:103,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane","Marković, Tanja",,,,,,,, ptfos:100,thesis,"Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija","Roth, Ana",,,,,,,, ptfos:98,thesis,"Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja","Bigić, Tamara",,,,,,,, ptfos:99,thesis,"Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja","Gnjatović, Luka",,,,,,,, ptfos:94,thesis,"Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Tanasković, Ivana",,,,,,,, ptfos:819,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve","Mikec, Darko",,,,,,,, ptfos:91,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja","Pavlović, Dajana",,,,,,,, ptfos:690,thesis,"Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:692,thesis,"Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja","Besten, Valentina",,,,,,,, ptfos:693,thesis,"Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži","Gelemanović, Marta",,,,,,,, ptfos:327,thesis,"Dizajn i sinteza novih azetidinona na bazi 7-hidroksikumarina","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:695,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa","Đurkan, Sanja",,,,,,,, ptfos:720,thesis,"Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Odak, Ivana",,,,,,,, ptfos:719,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje","Vučić, Ružica",,,,,,,, ptfos:721,thesis,"Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja","Palac, Borka",,,,,,,, ptfos:723,thesis,"Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke","Šutalo, Helena",,,,,,,, ptfos:724,thesis,"Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice","Pušić, Marija",,,,,,,, ptfos:702,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba","Miljević, Duška",,,,,,,, ptfos:728,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta","Nosić, Tonka",,,,,,,, ptfos:329,thesis,"Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira","Lendić, Dražen",,,,,,,, ptfos:709,thesis,"Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze","Albert, Adela",,,,,,,, ptfos:710,thesis,"Sinteza novih derivata tioglikolne kiseline s kumarinskom skupinom","Krajačić, Marijana",,,,,,,, ptfos:361,thesis,"Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja","Vadas, Josipa",,,,,,,, ptfos:820,thesis,"Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica","Drčec (udana Kralj), Marika",,,,,,,, ptfos:821,thesis,"Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak","Sajdl, Maja",,,,,,,, ptfos:718,thesis,"Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja","Tomić, Aleksandra",,,,,,,, ptfos:714,thesis,"Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Zeko, Josip",,,,,,,, ptfos:713,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja","Mladenović, Maja",,,,,,,, ptfos:725,thesis,"Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke","Prce, Matea",,,,,,,, ptfos:287,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca","Baotić, Ivana",,,,,,,, ptfos:743,thesis,"Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice","Bojanić, Maria",,,,,,,, ptfos:742,thesis,"Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata","Varžić, Andrea",,,,,,,, ptfos:741,thesis,"Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata","Vračević, Ružica",,,,,,,, ptfos:744,thesis,"Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja","Drobac, Sanja",,,,,,,, ptfos:746,thesis,"Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata","Pavoković, Mariana",,,,,,,, ptfos:461,thesis,"Sinteza nekih heterocikličkih spojeva s kumarinskom jezgrom","Groznica, Sanda",,,,,,,, ptfos:445,thesis,"Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja","Grgurovac, Zrinka",,,,,,,, ptfos:444,thesis,"Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna","Marojević, Ana",,,,,,,, ptfos:449,thesis,"Priprava kondenziranih 3-pirazolinona s kumarinskom skupinom","Klarić, Kristina",,,,,,,, ptfos:757,thesis,"Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:451,thesis,"Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima","Rušnov, Krešimir",,,,,,,, ptfos:760,thesis,"Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:761,thesis,"Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine","Bilić, Blanka",,,,,,,, ptfos:762,thesis,"Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva","Knežević, Ivana",,,,,,,, ptfos:763,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine","Adamović, Maja",,,,,,,, ptfos:764,thesis,"Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:541,thesis,"Praćenje reoloških svojstava mliječne čokoladne mase Premium u tvornici konditorskih proizvoda Zvečevo d. d. Požega","Adžić, Darko",,,,,,,, ptfos:768,thesis,"Dizajn i sinteza nekih sulfida na bazi 7-hidroksikumarina","Krisla, Ana",,,,,,,, ptfos:769,thesis,"Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja","Labrović, Ivana",,,,,,,, ptfos:272,thesis,"Emulgatori u proizvodnji čokolade","Roth, Ana",,,,,,,, ptfos:773,thesis,"Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom","Jalšić, Valentina",,,,,,,, ptfos:775,thesis,"Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka","Prpić, Iva",,,,,,,, ptfos:774,thesis,"Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva","Kvesić, Ivana",,,,,,,, ptfos:475,thesis,"Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera","Bertić, Marija",,,,,,,, ptfos:893,thesis,"Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka","Bijelić-Curkić, Marko",,,,,,,, ptfos:781,thesis,"Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja","Tadić, Ivana",,,,,,,, ptfos:780,thesis,"Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu","Tomas, Ana",,,,,,,, ptfos:949,thesis,"Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:784,thesis,"Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom","Biškup, Nikola",,,,,,,, ptfos:788,thesis,"Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Drčec, Marika",,,,,,,, ptfos:458,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte ""Srpanjka"" epiklorhidrinom","Čolović, Bojana",,,,,,,, ptfos:477,thesis,"Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Petrešin, Tomislav",,,,,,,, ptfos:791,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom","Jozinović, Antun",,,,,,,, ptfos:964,thesis,"Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima","Plavšić, Josipa",,,,,,,, ptfos:797,thesis,"Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira","Gradinjan, Maja",,,,,,,, ptfos:796,thesis,"Proizvodnja novog tipa Feta sira","Gvozdanović, Andrea",,,,,,,, ptfos:483,thesis,"Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom","Gložinić, Ivana",,,,,,,, ptfos:826,thesis,"Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva","Kišmartin, Irena",,,,,,,, ptfos:491,thesis,"Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja","Vuković, Danijela",,,,,,,, ptfos:497,thesis,"Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja","Đurkan, Tomislav",,,,,,,, ptfos:499,thesis,"Priprava Schiff-ovih baza s piridinskom jezgrom i njihova ligandna svojstva za kompleksiranje iona biometala","Kožul, Marko",,,,,,,, ptfos:500,thesis,"Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira","Jelašac, Anita",,,,,,,, ptfos:503,thesis,"Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida","Žukić, Branka",,,,,,,, ptfos:420,thesis,"Proizvodnja kalcij-oksida i saturacionog plina u tvornici šećera Sladorana d.d. u Županji","Dominković, Olivera",,,,,,,, ptfos:505,thesis,"Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka","Presečan, Senka",,,,,,,, ptfos:803,thesis,"Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:542,thesis,"Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda","Vračević, Ružica",,,,,,,, ptfos:507,thesis,"Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice","Lučić, Slađana-Marija",,,,,,,, ptfos:390,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.","Mikić, Gorana",,,,,,,, ptfos:787,thesis,"Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina","Berger, Natalia",,,,,,,, ptfos:782,thesis,"Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom","Fundak, Tamara",,,,,,,, ptfos:785,thesis,"Proizvodnja sirne rolade sa šunkom","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:512,thesis,"Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana","Grozaj, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:778,thesis,"Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:518,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Hadrović, Ivan",,,,,,,, ptfos:392,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.","Komar, Marija",,,,,,,, ptfos:858,thesis,"Sinteza tiadiazina s kumarinskom jezgrom kao potrencijalnih inhibitora rasta nekih mikotoksikogenih plijesni","Grabar, Vesna",,,,,,,, ptfos:857,thesis,"Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Bekavac, Joško",,,,,,,, ptfos:522,thesis,"Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom","Hruškar, Margareta",,,,,,,, ptfos:579,thesis,"Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji","Čengija, Mladen",,,,,,,, ptfos:531,thesis,"Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida","Gregurek, Dijana",,,,,,,, ptfos:546,thesis,"Sinteza novih 2-pirazolina na bazi 3-cinamoil-2H-2-okso-kromena","Turk, Tanja",,,,,,,, ptfos:548,thesis,"Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01","Babić, Monika",,,,,,,, ptfos:835,thesis,"Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta","Dorbić, Ivo",,,,,,,, ptfos:836,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske","Drača, Nela",,,,,,,, ptfos:553,thesis,"Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka","Buljević, Marina",,,,,,,, ptfos:554,thesis,"Novi tip Paškog sira","Holubec, Ivana",,,,,,,, ptfos:585,thesis,"Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice","Perak, Silvija",,,,,,,, ptfos:476,thesis,"Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka","Mesarov, Danijela",,,,,,,, ptfos:478,thesis,"Proizvodnja zelenog čaja","Šaravanja, Marija",,,,,,,, ptfos:474,thesis,"Sivljenje površine čokolade","Ivanović, Luka",,,,,,,, ptfos:587,thesis,"Dizajn, sinteza i struktura nekih derivata 1,3-tiazolidin-2,4-diona","Laslavić, Kristina",,,,,,,, ptfos:469,thesis,"Proizvodnja alkohola u tvornici šećera ""Sladorana"" u Županji","Popović, Tamara",,,,,,,, ptfos:588,thesis,"Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida","Šoštarec, Ana",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:594,thesis,"Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima","Vranić, Ivana",,,,,,,, ptfos:543,thesis,"Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji","Oršolić, Martina",,,,,,,, ptfos:596,thesis,"Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei","Hanjš, Petra",,,,,,,, ptfos:619,thesis,"Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja","Rusman, Štefica",,,,,,,, ptfos:854,thesis,"Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica","Bertović, Kristina",,,,,,,, ptfos:621,thesis,"Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum","Franić, Darija",,,,,,,, ptfos:622,thesis,"Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima","Hrastić, Romina",,,,,,,, ptfos:2800,thesis,"Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda","Baković, Ivanka",,,,,,,, ptfos:2802,thesis,"Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka","Pastor, Rahela",,,,,,,, ptfos:624,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida","Stanković, Ivana",,,,,,,, ptfos:626,thesis,"Hundsdiecker-ova reakcija sa (7-supstituiranom-2-okso-2H-kromen-4-il) octenom kiselinom","Šimunković, Marina",,,,,,,, ptfos:628,thesis,"Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda","Švenda, Marijeta",,,,,,,, ptfos:630,thesis,"Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom","Tomesić, Maja",,,,,,,, ptfos:2797,thesis,"Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira","Matas, Ines",,,,,,,, ptfos:2550,thesis,"Proizvodnja škrobnih sirupa","Gubijan, Marina",,,,,,,, ptfos:2540,thesis,"Proizvodnja žutog šećera","Juričak, Vlatka",,,,,,,, ptfos:2537,thesis,"Proizvodnja vafel proizvoda","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:2538,thesis,"Reološka svojstva čokolade","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:2533,thesis,"Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke","Klenkar, Jelena",,,,,,,, ptfos:2535,thesis,"Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Ljubas, Igor",,,,,,,, ptfos:2534,thesis,"Proizvodnja ekstrudiranih snack proizvoda","Jakšić, Kristijan",,,,,,,, ptfos:2523,thesis,"Proizvodnja tvrdih bombona","Dropulja, Ivana",,,,,,,,