TY - THES ID - ptfos:2719 TI - Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda AU - Tisai, Patricija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2625 TI - Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira AU - Šakić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2466 TI - Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira AU - Zmaić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2469 TI - Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom AU - Lamešić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2471 TI - Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2371 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka AU - Grbeš, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2330 TI - Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti AU - Pavličević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2245 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah AU - Patljak, Mićo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2193 TI - Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera AU - Botunac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2179 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon AU - Blažević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2171 TI - Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza AU - Pukec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2167 TI - Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda AU - Lukanec, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2166 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija AU - Šimunović, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2840 TI - Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem AU - Kovačević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2090 TI - Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2091 TI - Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurkić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1948 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1831 TI - Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene cinkom AU - Milos, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1809 TI - Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Anić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1816 TI - Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza AU - Romić, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1789 TI - Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Jurašinović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1521 TI - Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija AU - Zmaić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1516 TI - Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije AU - Tkalec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1442 TI - Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba AU - Tušek, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1444 TI - Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije AU - Šušnjar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1404 TI - Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça AU - Grgić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1470 TI - Primjena poliola u konditorskoj industriji AU - Kvaternik, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1459 TI - Proizvodnja instant kave AU - Grgić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1466 TI - Svojstva i primjena intenzivnih sladila AU - Katalinić, Toni DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1390 TI - Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom AU - Vuković, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1400 TI - Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma AU - Blaž, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1380 TI - Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine AU - Lukić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1369 TI - Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje AU - Farago, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1364 TI - Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve AU - Pavlović, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1289 TI - Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja AU - Zlosa, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1223 TI - Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Banovac, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1204 TI - Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje AU - Čuljak, Jaka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1341 TI - Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom AU - Jelinić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1206 TI - Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive AU - Cikoš, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1200 TI - Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna AU - Radeljić, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1199 TI - Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži AU - Mikulinjak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1198 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1188 TI - Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi AU - Mikičević, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1177 TI - Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja AU - Kalšan, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1176 TI - Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Faletar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1175 TI - Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje AU - Majstorović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1172 TI - Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija AU - Banović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1174 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice AU - Tutić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1124 TI - Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata AU - Mađarić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1025 TI - Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače AU - Foruglaš, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1023 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja AU - Gajšek, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1028 TI - Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije AU - Jakobović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1014 TI - Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja AU - Jurić, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1013 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista AU - Devčić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1010 TI - Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana) AU - Jozinović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1046 TI - Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015 AU - Hećimović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1009 TI - Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks AU - Leovac, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1035 TI - Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna AU - Jonjić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1034 TI - Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja AU - Markuš (udano Keser), Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1036 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda AU - Penava, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1041 TI - Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode AU - Jovičić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1113 TI - Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu AU - Šumanovac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1045 TI - Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera AU - Tucaković, Mira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1031 TI - Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase AU - Leko, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:997 TI - Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija AU - Džakić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:995 TI - Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna AU - Krušelj, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:984 TI - Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:983 TI - Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine AU - Koči, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:979 TI - Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Karzalko, Sabina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:969 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Lijić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:856 TI - Sinteza nekih heterocikla s kumarinskom jezgrom AU - Jakšić, Tatjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:927 TI - Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja AU - Mađarević Pavetić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:844 TI - Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Bilić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:847 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:415 TI - Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Vrdoljak, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:344 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:848 TI - Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče AU - Papac, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:937 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti AU - Palameta, Anđelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:342 TI - Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče AU - Bušnja, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:340 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:158 TI - Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada AU - Grgić, Ilija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:157 TI - Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike AU - Marjanović, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:151 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna AU - Sermek-Marčec, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:155 TI - Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica AU - Tolić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:153 TI - Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva AU - Gligora, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1012 TI - Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Ljiljanić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:166 TI - Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Baotić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:161 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja AU - Karimović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:171 TI - Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja AU - Žuljević, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:167 TI - Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Matić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:165 TI - Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca AU - Slišković, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:163 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Zečević, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:149 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice AU - Panzalović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:148 TI - Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke AU - Serdarušić, Neven DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:319 TI - Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Njegač, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:144 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:143 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:816 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Lijić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:142 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Kostelac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:135 TI - Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije AU - Marić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:136 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja AU - Cik, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:321 TI - Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka AU - Rendić, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:120 TI - Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda AU - Huzjak, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:118 TI - Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek AU - Vacek, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:122 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:114 TI - Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a AU - Hajek, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:103 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane AU - Marković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:100 TI - Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija AU - Roth, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:98 TI - Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:99 TI - Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:94 TI - Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice AU - Tanasković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:819 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve AU - Mikec, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:91 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:690 TI - Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:692 TI - Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Besten, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:693 TI - Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži AU - Gelemanović, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:327 TI - Dizajn i sinteza novih azetidinona na bazi 7-hidroksikumarina AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:695 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa AU - Đurkan, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:720 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:719 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Vučić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:721 TI - Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja AU - Palac, Borka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:723 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Šutalo, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:724 TI - Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice AU - Pušić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:702 TI - Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba AU - Miljević, Duška DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:728 TI - Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:329 TI - Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira AU - Lendić, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:709 TI - Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:710 TI - Sinteza novih derivata tioglikolne kiseline s kumarinskom skupinom AU - Krajačić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:361 TI - Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja AU - Vadas, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:820 TI - Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica AU - Drčec (udana Kralj), Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:821 TI - Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak AU - Sajdl, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:718 TI - Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja AU - Tomić, Aleksandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:714 TI - Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata AU - Zeko, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:713 TI - Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:725 TI - Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke AU - Prce, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:287 TI - Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca AU - Baotić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:743 TI - Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice AU - Bojanić, Maria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:742 TI - Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata AU - Varžić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:741 TI - Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata AU - Vračević, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:744 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja AU - Drobac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:746 TI - Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata AU - Pavoković, Mariana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:461 TI - Sinteza nekih heterocikličkih spojeva s kumarinskom jezgrom AU - Groznica, Sanda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:445 TI - Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja AU - Grgurovac, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:444 TI - Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna AU - Marojević, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:449 TI - Priprava kondenziranih 3-pirazolinona s kumarinskom skupinom AU - Klarić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:757 TI - Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:451 TI - Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima AU - Rušnov, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:760 TI - Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Šaravanja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:761 TI - Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine AU - Bilić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:762 TI - Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Knežević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:763 TI - Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine AU - Adamović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:764 TI - Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja AU - Oršolić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:541 TI - Praćenje reoloških svojstava mliječne čokoladne mase Premium u tvornici konditorskih proizvoda Zvečevo d. d. Požega AU - Adžić, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:768 TI - Dizajn i sinteza nekih sulfida na bazi 7-hidroksikumarina AU - Krisla, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:769 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:272 TI - Emulgatori u proizvodnji čokolade AU - Roth, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:773 TI - Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom AU - Jalšić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:775 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:774 TI - Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva AU - Kvesić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:475 TI - Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera AU - Bertić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:893 TI - Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka AU - Bijelić-Curkić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:781 TI - Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja AU - Tadić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:780 TI - Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu AU - Tomas, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:949 TI - Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu AU - Gubijan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:784 TI - Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom AU - Biškup, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:788 TI - Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:458 TI - Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom AU - Čolović, Bojana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:477 TI - Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži AU - Petrešin, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:791 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:964 TI - Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima AU - Plavšić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:797 TI - Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira AU - Gradinjan, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:796 TI - Proizvodnja novog tipa Feta sira AU - Gvozdanović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:483 TI - Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom AU - Gložinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:826 TI - Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva AU - Kišmartin, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:491 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja AU - Vuković, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:497 TI - Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Đurkan, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:499 TI - Priprava Schiff-ovih baza s piridinskom jezgrom i njihova ligandna svojstva za kompleksiranje iona biometala AU - Kožul, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:500 TI - Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira AU - Jelašac, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:503 TI - Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida AU - Žukić, Branka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:420 TI - Proizvodnja kalcij-oksida i saturacionog plina u tvornici šećera Sladorana d.d. u Županji AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:505 TI - Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka AU - Presečan, Senka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:803 TI - Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja AU - Jakšić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:542 TI - Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda AU - Vračević, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:507 TI - Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice AU - Lučić, Slađana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:390 TI - Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o. AU - Mikić, Gorana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:787 TI - Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina AU - Berger, Natalia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:782 TI - Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom AU - Fundak, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:785 TI - Proizvodnja sirne rolade sa šunkom AU - Kocijan, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:512 TI - Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana AU - Grozaj, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:778 TI - Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom AU - Ljubas, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:518 TI - Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida AU - Hadrović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:392 TI - Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o. AU - Komar, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:858 TI - Sinteza tiadiazina s kumarinskom jezgrom kao potrencijalnih inhibitora rasta nekih mikotoksikogenih plijesni AU - Grabar, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:857 TI - Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida AU - Bekavac, Joško DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:522 TI - Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom AU - Hruškar, Margareta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:579 TI - Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji AU - Čengija, Mladen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:531 TI - Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida AU - Gregurek, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:546 TI - Sinteza novih 2-pirazolina na bazi 3-cinamoil-2H-2-okso-kromena AU - Turk, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:548 TI - Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01 AU - Babić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:835 TI - Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta AU - Dorbić, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:836 TI - Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske AU - Drača, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:553 TI - Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka AU - Buljević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:554 TI - Novi tip Paškog sira AU - Holubec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:585 TI - Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice AU - Perak, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:476 TI - Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka AU - Mesarov, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:478 TI - Proizvodnja zelenog čaja AU - Šaravanja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:474 TI - Sivljenje površine čokolade AU - Ivanović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:587 TI - Dizajn, sinteza i struktura nekih derivata 1,3-tiazolidin-2,4-diona AU - Laslavić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:469 TI - Proizvodnja alkohola u tvornici šećera "Sladorana" u Županji AU - Popović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:588 TI - Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida AU - Šoštarec, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:592 TI - Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture AU - Mihić, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:594 TI - Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima AU - Vranić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:543 TI - Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji AU - Oršolić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:596 TI - Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei AU - Hanjš, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:619 TI - Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja AU - Rusman, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:854 TI - Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica AU - Bertović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:621 TI - Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum AU - Franić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:622 TI - Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima AU - Hrastić, Romina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2800 TI - Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda AU - Baković, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2802 TI - Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka AU - Pastor, Rahela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:624 TI - Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida AU - Stanković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:626 TI - Hundsdiecker-ova reakcija sa (7-supstituiranom-2-okso-2H-kromen-4-il) octenom kiselinom AU - Šimunković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:628 TI - Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda AU - Švenda, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:630 TI - Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom AU - Tomesić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2797 TI - Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira AU - Matas, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2550 TI - Proizvodnja škrobnih sirupa AU - Gubijan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2540 TI - Proizvodnja žutog šećera AU - Juričak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2537 TI - Proizvodnja vafel proizvoda AU - Kocijan, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2538 TI - Reološka svojstva čokolade AU - Ister, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2533 TI - Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke AU - Klenkar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2535 TI - Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži AU - Ljubas, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2534 TI - Proizvodnja ekstrudiranih snack proizvoda AU - Jakšić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2523 TI - Proizvodnja tvrdih bombona AU - Dropulja, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -