@mastersthesis{veleri:1036, author = {{Škunca, Nikolino}}, title = {{PROIZVODNJA DŽINA NA OSNOVI DESTILATA ISTARSKE MALVAZIJE}}, } @mastersthesis{veleri:1038, author = {{Grgić, Mattea}}, title = {{POMOLOŠKA SVOJSTVA RAZLIČITIH POPULACIJA DUDA}}, } @mastersthesis{veleri:801, author = {{Benčić, Lucia}}, title = {{UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA}}, } @mastersthesis{veleri:800, author = {{Geissa, Đurić Ester}}, title = {{UTVRĐIVANJE KEMIJSKOG I MIKROBIOLOŠKOG SASTAVA KOMINE MASLINA I MOGUĆNOST NJENOG KORIŠTENJA U PREHRAMBENE I KOZMETIČKE SVRHE}}, } @mastersthesis{veleri:782, author = {{Miljan, Armando}}, title = {{UTJECAJ VREMENA UZIMANJA REZNICA NA POSTOTAK UKORJENJIVANJA TRI SORTE MASLINA}}, } @mastersthesis{veleri:1086, author = {{Kraljević, Patrik}}, title = {{„EKSTRAKTI BOBICA LOVORA“}}, } @mastersthesis{veleri:1073, author = {{Sušanj, Igor}}, title = {{PRAĆENJE I MJERENJE VEGETACIJE RAZLIČITIH SORATA NARA}}, } @mastersthesis{veleri:1071, author = {{Hreljak, Matea}}, title = {{UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA}}, } @mastersthesis{veleri:1072, author = {{Papandopulo, Louis}}, title = {{UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA}}, } @mastersthesis{veleri:192, author = {{Ačić, Dubravko}}, title = {{UTJECAJ PRSTENOVANJA NA PRINOS MASLINE}}, } @mastersthesis{veleri:190, author = {{Jagar, Matea}}, title = {{UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA}}, } @mastersthesis{veleri:31, author = {{Rossi, Luka}}, title = {{UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA}}, }