@mastersthesis{ptfos:2812, author = {{Mendeš, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2809, author = {{Mrak, Anamaria}}, title = {{Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2779, author = {{Horki, Dario}}, title = {{Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2755, author = {{Strmota, Magdalena}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2758, author = {{Kurečić, Ines}}, title = {{Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{ptfos:2739, author = {{Vrebac, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2600, author = {{Jurić, Nataša}}, title = {{Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama}}, } @mastersthesis{ptfos:2604, author = {{Grubeša, Marija}}, title = {{Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje}}, } @mastersthesis{ptfos:2447, author = {{Keresturi, Sandi}}, title = {{Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2482, author = {{Kercel, Antonio}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2496, author = {{Županić, Kristijan}}, title = {{Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama}}, } @mastersthesis{ptfos:2497, author = {{Deže, Martina}}, title = {{Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida}}, } @mastersthesis{ptfos:2393, author = {{Jelić, Ivana}}, title = {{Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2361, author = {{Živković, Ksenija}}, title = {{Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:2294, author = {{Tomašević, Matko}}, title = {{Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:2285, author = {{Ivanković, Ana}}, title = {{Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2261, author = {{Mandušić, Ana}}, title = {{Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju}}, } @mastersthesis{ptfos:2241, author = {{Horvat, Tina}}, title = {{Primjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:2161, author = {{Vidakušić, Valentin}}, title = {{Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:2081, author = {{Dubovski, Ana}}, title = {{Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa}}, } @mastersthesis{ptfos:2082, author = {{Topić, Matea}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2092, author = {{Jaković, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2080, author = {{Drozdek, Antonella}}, title = {{Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2127, author = {{Kolak, Nera}}, title = {{Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama}}, } @mastersthesis{ptfos:2126, author = {{Koljđeraj, Antonio}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita}}, } @mastersthesis{ptfos:2117, author = {{Blažević, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2124, author = {{Živić, Ana}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:2029, author = {{Katić, Maja}}, title = {{Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2073, author = {{Marić, Tanja}}, title = {{Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1962, author = {{Hojka, Martina}}, title = {{Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:1953, author = {{Kotris, Maja}}, title = {{Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1874, author = {{Šimošić, Ema}}, title = {{Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1813, author = {{Vukas, Tomislav}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1814, author = {{Crnčan, Marin}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1812, author = {{Sršić, Matea}}, title = {{Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1788, author = {{Čevapović, Iva}}, title = {{Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1763, author = {{Havlik, Igor}}, title = {{Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.}}, } @mastersthesis{ptfos:1726, author = {{Vulin, Zdravko}}, title = {{Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1613, author = {{Balen, Tena}}, title = {{Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1405, author = {{Barić, Marija}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1392, author = {{Velikanović, Valentina}}, title = {{Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1389, author = {{Martinović, Slaviša}}, title = {{Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1378, author = {{Filipović, Marija}}, title = {{Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)}}, } @mastersthesis{ptfos:1379, author = {{Marek, Hana}}, title = {{Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1380, author = {{Lukić, Josip}}, title = {{Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1387, author = {{Koči, Matea}}, title = {{Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:1372, author = {{Buković, Katarina}}, title = {{Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1369, author = {{Farago, Nives}}, title = {{Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1364, author = {{Pavlović, Mateja}}, title = {{Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:1204, author = {{Čuljak, Jaka}}, title = {{Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1154, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca}}, } @mastersthesis{ptfos:1140, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1021, author = {{Oršulić, Mladen}}, title = {{Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1019, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1022, author = {{Stuparić, Ana}}, title = {{Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1016, author = {{Kolak, Paula}}, title = {{Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1026, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1034, author = {{Markuš (udano Keser), Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1036, author = {{Penava, Tihomir}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:998, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu}}, } @mastersthesis{ptfos:994, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:1110, author = {{Kopić, Ivana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:981, author = {{Efendić, Tamara}}, title = {{Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:971, author = {{Sušac, Elena}}, title = {{Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:414, author = {{Maretić, Nela}}, title = {{Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:345, author = {{Solje, Lucija}}, title = {{Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije}}, } @mastersthesis{ptfos:916, author = {{Međugorac, Sanja}}, title = {{Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:154, author = {{Hrg, Danica}}, title = {{Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:153, author = {{Gligora, Kristina}}, title = {{Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:177, author = {{Kotarski, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti}}, } @mastersthesis{ptfos:139, author = {{Petrović, Manja}}, title = {{Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:115, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:119, author = {{Bošnjaković, Nikolina}}, title = {{Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:112, author = {{Jurošević, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:107, author = {{Jelinić, Ana}}, title = {{Mjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika}}, } @mastersthesis{ptfos:86, author = {{Adžić, Darko}}, title = {{Optimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom "Čuvar Fronta"}}, } @mastersthesis{ptfos:694, author = {{Tkalec, Davor}}, title = {{Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:698, author = {{Kožul, Željko}}, title = {{Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja}}, }