TY - THES ID - ptfos:2812 TI - Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena AU - Mendeš, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2809 TI - Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena AU - Mrak, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2779 TI - Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda AU - Horki, Dario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2755 TI - Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu AU - Strmota, Magdalena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2758 TI - Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2739 TI - Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena AU - Vrebac, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2600 TI - Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama AU - Jurić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2604 TI - Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje AU - Grubeša, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2447 TI - Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike AU - Keresturi, Sandi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2482 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike AU - Kercel, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2496 TI - Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama AU - Županić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2497 TI - Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida AU - Deže, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2393 TI - Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Jelić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2361 TI - Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane AU - Živković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2294 TI - Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma AU - Tomašević, Matko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2285 TI - Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Ivanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2261 TI - Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju AU - Mandušić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2241 TI - Primjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji AU - Horvat, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2161 TI - Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva AU - Vidakušić, Valentin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2081 TI - Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa AU - Dubovski, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2082 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Topić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2092 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera AU - Jaković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2080 TI - Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera AU - Drozdek, Antonella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2127 TI - Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama AU - Kolak, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2126 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita AU - Koljđeraj, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2117 TI - Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera AU - Blažević, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2124 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna AU - Živić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2029 TI - Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda AU - Katić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2073 TI - Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja AU - Marić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1962 TI - Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera AU - Hojka, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1953 TI - Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma AU - Kotris, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1874 TI - Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike AU - Šimošić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1813 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike AU - Vukas, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1814 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva AU - Crnčan, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1812 TI - Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Sršić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1788 TI - Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna AU - Čevapović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1763 TI - Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017. AU - Havlik, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1726 TI - Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike AU - Vulin, Zdravko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1613 TI - Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Balen, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1405 TI - Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Barić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1392 TI - Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike AU - Velikanović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1389 TI - Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva AU - Martinović, Slaviša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1378 TI - Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA) AU - Filipović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1379 TI - Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Marek, Hana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1380 TI - Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine AU - Lukić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1387 TI - Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja AU - Koči, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1372 TI - Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon AU - Buković, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1369 TI - Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje AU - Farago, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1364 TI - Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve AU - Pavlović, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1204 TI - Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje AU - Čuljak, Jaka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1154 TI - Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca AU - Sukačić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1140 TI - Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira AU - Šajatović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1021 TI - Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira AU - Oršulić, Mladen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1019 TI - Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja AU - Mišić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1022 TI - Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta AU - Stuparić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1016 TI - Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa AU - Kolak, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1026 TI - Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1034 TI - Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja AU - Markuš (udano Keser), Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1036 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda AU - Penava, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:998 TI - Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu AU - Ivešić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:994 TI - Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva AU - Grgurovac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1110 TI - Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima AU - Kopić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:981 TI - Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:971 TI - Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Sušac, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:414 TI - Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima AU - Maretić, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:345 TI - Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije AU - Solje, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:916 TI - Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja AU - Međugorac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:154 TI - Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Hrg, Danica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:153 TI - Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva AU - Gligora, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:177 TI - Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti AU - Kotarski, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:139 TI - Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja AU - Petrović, Manja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:115 TI - Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja AU - Ivić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:119 TI - Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Bošnjaković, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:112 TI - Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva AU - Jurošević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:107 TI - Mjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika AU - Jelinić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:86 TI - Optimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom "Čuvar Fronta" AU - Adžić, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:694 TI - Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna AU - Tkalec, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:698 TI - Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja AU - Kožul, Željko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -