@mastersthesis{unin:6716, author = {{Košti, Lea}}, title = {{Mjere sigurnosti i zaštite u proizvodnji staklene ambalaže, s naglaskom na recikliranje stakla}}, } @mastersthesis{unin:6580, author = {{Cvelber, Emilija}}, title = {{Izrada plana upravljanja zaštićenim područjima i/ili područjima ekološke mreže}}, } @mastersthesis{unin:6636, author = {{Zelenbrz, Monika}}, title = {{Pročišćavanje vode od antibiotika}}, } @mastersthesis{ptfos:2765, author = {{Stanković, Dominik}}, title = {{Veza prehrambenih navika i 8-hidroksideoksigvanozina u urinu}}, } @mastersthesis{unin:6601, author = {{Popijač, Antonio}}, title = {{Prijevoz opasnih tvari}}, } @mastersthesis{unin:6552, author = {{Nemec, Martina}}, title = {{Utjecaj ambalažnih materijala na kvalitetu prehrambenih proizvoda}}, } @mastersthesis{unin:6365, author = {{Ilić, Lucija}}, title = {{Zbrinjavanje i oporaba plastične ambalaže}}, } @mastersthesis{unin:6615, author = {{Milly, Katarina}}, title = {{Zakonski (ne)regularni mikotoksini}}, } @mastersthesis{unin:6081, author = {{Filipić, Ivana}}, title = {{Kako spol i dob utječu na ugljični otisak stanovništva u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{unin:6077, author = {{Habek, Hrvoje}}, title = {{Razvoj modela sustava za pripremu tehnološke vode u farmaceutskoj industriji}}, } @mastersthesis{unin:5960, author = {{Mezga, Ines}}, title = {{LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane}}, } @mastersthesis{unin:5961, author = {{Golenja, Josipa}}, title = {{Sigurnost hrane i klimatske promjene}}, } @mastersthesis{unin:5941, author = {{Pavličević, Lana}}, title = {{Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka}}, } @mastersthesis{unin:5965, author = {{Vuk, Nikolina}}, title = {{Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva}}, } @mastersthesis{unin:5487, author = {{Hrenić, Karlo}}, title = {{Hrvatska tradicionalna slatka jela}}, } @mastersthesis{unin:5208, author = {{Vargović, Stjepan}}, title = {{Efikasnost sustava za pročišćavanje otpadne vode}}, } @mastersthesis{unin:5340, author = {{Štimec, Kristijan-Leonard}}, title = {{Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom}}, } @mastersthesis{unin:5375, author = {{Kukec, Valerija}}, title = {{Određivanje patulina u jabukama UHPLC-MS/MS metodom}}, } @mastersthesis{unin:5395, author = {{Radmanić, Lea}}, title = {{Učinkovitost implementacije HACCP sustava u dječjem vrtiću "Dabrić"}}, } @mastersthesis{unin:5299, author = {{Šignjar, Lorena}}, title = {{prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji}}, } @mastersthesis{unin:5376, author = {{Jelaković, Andrea}}, title = {{Proizvodni postupci obrade, svojstava i primjene poli (mliječne kiseline) (PLA)}}, } @mastersthesis{unin:5387, author = {{Križnjak, Ivor}}, title = {{Utjecaj mikroplastike na prirodu i okoliš}}, } @mastersthesis{unin:5408, author = {{Čukec, Gabrijela}}, title = {{Kisele kiše u Malom Bukovcu}}, } @mastersthesis{unin:5400, author = {{Tihelka, Tamara}}, title = {{Upotreba divljeg šipka (Rosa canina L.) u prehrani i tradicionlanoj medicini}}, } @mastersthesis{unin:5390, author = {{Mihalic, Luka}}, title = {{Kinetika enzima katalaze}}, } @mastersthesis{unin:5354, author = {{Duš, Lorena}}, title = {{Kućno kompostiranje biootpadom-najstariji način recikliranja}}, } @mastersthesis{unin:5367, author = {{Rajh, Ana}}, title = {{Bioaktivni spojevi i ljekovita svojstva koprive}}, } @mastersthesis{unin:4908, author = {{Ovnić, Karolina}}, title = {{Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)}}, } @mastersthesis{unin:5329, author = {{Božurić, Martin}}, title = {{Tehnološki proces proizvodnje prirodne mineralne vode}}, } @mastersthesis{unin:4864, author = {{Sabljić, Petra}}, title = {{Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom}}, } @mastersthesis{unin:4870, author = {{Dreven, Rafaela}}, title = {{Mikrobiološka analiza vode s područja Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije}}, } @mastersthesis{unin:4418, author = {{Kos, Ana}}, title = {{Antioksidacijska aktivnost eteričnog ulja lavande}}, } @mastersthesis{unin:4477, author = {{Lovreković, Ana - Marija}}, title = {{Zeleni marketing i ekološka osviještenost na primjeru kompacije DM}}, } @mastersthesis{unin:4323, author = {{Mađer, Tamara}}, title = {{Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche}}, } @mastersthesis{unin:4242, author = {{Premec, Mateja}}, title = {{Mediteranska prehrana}}, } @mastersthesis{unin:4457, author = {{Šarić, Igor}}, title = {{Mjerenja emisija krutih čestica iz nepokretnih izvora}}, } @mastersthesis{unin:4503, author = {{Meglić, Luka}}, title = {{Plastična ambalaža - kružno gospodarenje otpadom}}, } @mastersthesis{unin:4296, author = {{Stevanoski, Sanela}}, title = {{Utjecaj dizajna ambalaže na odabir proizvoda kod djece}}, } @mastersthesis{unin:3969, author = {{Vudrag, Lea}}, title = {{Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola}}, } @mastersthesis{unin:4289, author = {{Ali, Anisa}}, title = {{Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade}}, } @mastersthesis{unin:3965, author = {{Habek, Hrvoje}}, title = {{Priprema tehnološke vode u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{unin:3946, author = {{Međimorec, Nino}}, title = {{Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta}}, } @mastersthesis{unin:4456, author = {{Selec, Hrvoje}}, title = {{Filmometrija kratkog filma "Let's Recycle", Swachh Bharat misije}}, } @mastersthesis{unin:3942, author = {{Amon, Mateja}}, title = {{Razvoj modela šume bagrema}}, } @mastersthesis{unin:3932, author = {{Gudlin, Martina}}, title = {{Utjecaj održive ambalaže na potrošačev odabir kozmetičkih proizvoda}}, } @mastersthesis{unin:3938, author = {{Tkalčić, Leo}}, title = {{Zeleni marketing u turizmu}}, } @mastersthesis{ptfos:2123, author = {{Zorčec, Ana-Marija}}, title = {{Antifungalni učinak ekstrakata morskih organizama}}, } @mastersthesis{ptfos:1893, author = {{Bilić, Monika}}, title = {{Antioksidativna aktivnost i polifenolni profil različitih tipova piva pakiranih u smeđu staklenu ambalažu}}, } @mastersthesis{ptfos:1762, author = {{Kovačević, Vedrana}}, title = {{Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama}}, } @mastersthesis{ptfos:1491, author = {{Maslarević, Nenad}}, title = {{Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu}}, } @mastersthesis{ptfos:1424, author = {{Mačković, Tea}}, title = {{Analiza teških metala u čokoladi}}, } @mastersthesis{ptfos:1381, author = {{Kenjerić, Lidija}}, title = {{LC-MS/MS analiza mikotoksina}}, } @mastersthesis{ptfos:1367, author = {{Vukorepa, Petra}}, title = {{Prisutnost genetski modificirane soje, kukuruza i pšenice na području Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:1362, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:1360, author = {{Tajz, Lidija}}, title = {{Mikotoksini u nusproizvodima nastalim tijekom proizvodnje slada i piva}}, } @mastersthesis{ptfos:1290, author = {{Brkić, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka fulerena C60 na razine aflatoksina u mediju za uzgoj plijesni Aspergillus flavus}}, } @mastersthesis{ptfos:1221, author = {{Andrašek, Iva}}, title = {{Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh}}, } @mastersthesis{ptfos:1199, author = {{Mikulinjak, Mateja}}, title = {{Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:1179, author = {{Uremović, Ana}}, title = {{Izloženost osječke studentske populacije arsenu utvrđena analizom noktiju}}, } @mastersthesis{ptfos:1015, author = {{Pejić, Sonja}}, title = {{Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara}}, } @mastersthesis{ptfos:996, author = {{Podravac, Dijana}}, title = {{Metabolizam deoksinivalenola i analiza njegovih biomarkera}}, } @mastersthesis{ptfos:691, author = {{Grgić, Maja}}, title = {{Ekspresija af/R i af/S gena plijesni Aspergillus flavus nakon tretmana inhibitorima glutation S-transferaze}}, } @mastersthesis{ptfos:498, author = {{Prka, Marija}}, title = {{Stabilnost enzima katalaze i glutation S-transferaze kod različitih uvjeta čuvanja micelija Aspergillus flavusa}}, } @mastersthesis{ptfos:511, author = {{Čondor, Andreja}}, title = {{Korelacija aktivnosti glutation-S-transferaze plijesni Aspergillus flavus s opsegom sinteze aflatoksina}}, } @mastersthesis{ptfos:777, author = {{Kovač, Tihomir}}, title = {{Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije}}, } @mastersthesis{ptfos:521, author = {{Zlatar, Dragana}}, title = {{Korelacija aktivnosti katalaze i sinteze aflatoksina Aspergillus flavusa}}, } @mastersthesis{ptfos:589, author = {{Ivančić, Nikolina}}, title = {{Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije}}, }