TY - THES ID - agr:2472 TI - Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija AU - Pinturić, Bernard DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2435 TI - Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta AU - Maltarić, Stefani DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2279 TI - Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića AU - Kazalac, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1562 TI - Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa AU - Grgić, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:249 TI - Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije AU - Hubak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:193 TI - Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute AU - Gabrić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -