pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4615,thesis,"Različite metode ekstrakcije kanabinoida iz cvijeta industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)","Vacka, Tonka",,,,,,,, pbf:4399,thesis,"Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica","Sačić, Mihaela",,,,,,,, pbf:4411,thesis,"Praćenje kvalitete buđole tijekom skladištenja","Mandić, Ana",,,,,,,, pbf:4409,thesis,"Određivanje kemijskog i bioaktivnog sastava zelenih i prženih zrna kave i napitaka smanjenog udjela kafeina","Fabečić, Patricia",,,,,,,, pbf:4343,thesis,"Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu","Majcen, Krešimir",,,,,,,, pbf:4406,thesis,"Karakterizacija filmova od alginata i kitozana s prirodnim antioksidansima iz ekstrakta ružmarina za pakiranje hrane","Hasl, Karolina",,,,,,,, pbf:4362,thesis,"Ekstrakcija kanabidiola s hidrofobnim niskotemperaturnim eutektičkim otapalima i učinci u uvjetima in vitro na stanične linije","Češi, Martin",,,,,,,, pbf:4339,thesis,"Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline","Poldan, Petra",,,,,,,, pbf:4145,thesis,"Enzimski tretman pogače lana","Marevci, Alma",,,,,,,, pbf:4113,thesis,"Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica","Barišić, Marija",,,,,,,, agr:2358,thesis,"Mogućnosti energetskog iskorištenja stabljike industrijske konoplje","Križanac, Anamarija",,,,,,,, pbf:4054,thesis,"Ultrazvučna ekstrakcija kanabinoida iz cvjetova industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)","Jambrović, Maja",,,,,,,, pbf:4048,thesis,"Fizikalne i kemijske metode u praćenju oksidacije maslinovog ulja","Severec, Mihaela",,,,,,,, pbf:3988,thesis,"Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju","Moslavac, Marija",,,,,,,, pbf:3964,thesis,"Izolacija proteina iz sjemena industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)","Pišonić, Petra",,,,,,,, pbf:3697,thesis,"Usporedba sastava fitosterola iz korijena koprive, vrbovice i sabal palme","Ritoša, Ema",,,,,,,, pbf:3576,thesis,"Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana","Tomšić, Antonija",,,,,,,, pbf:3485,thesis,"Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice","Alilović, Vesna",,,,,,,, pbf:3161,thesis,"Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača","Parać, Mia",,,,,,,, pbf:3369,thesis,"Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana","Kuraica, Ivona",,,,,,,, pbf:3367,thesis,"Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana","Herceg, Martina",,,,,,,, pbf:3128,thesis,"Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija","Mustapić, Ksenija",,,,,,,, pbf:3231,thesis,"Nove metode izolacije i detekcije biološki aktivnih spojeva iz ulja i pogače lana","Radonić, Paula",,,,,,,, pbf:3312,thesis,"Primjena eutektičkih otapala i novih tehnologija u izolaciji lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana","Ivanov, Mia",,,,,,,,