pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2937,thesis,"Inkapsulacija sirila u formulacije alginatnih mikročestica","Aničić, Ana-Marija",,,,,,,, agr:3021,thesis,"Identifikacija aerobno mezofilnih bakterija MALDI-TOF tehnikom u mlijeku iz mljekomata","Darrer, Monica",,,,,,,, agr:2913,thesis,"Praćenje zrenja sira Rici primjenom senzorskih i fizikalno-kemijskih analiza","Petrinec, Karla",,,,,,,, agr:2704,thesis,"Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce","Vunić, Petra",,,,,,,, agr:2621,thesis,"Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica","Zelić, Hana",,,,,,,, agr:2495,thesis,"Kvaliteta mlijeka alpina koza uzgajanih po principima ekološke proizvodnje","Škrapić, Josipa",,,,,,,, agr:2408,thesis,"Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka paške ovce","Reponj, Barbara",,,,,,,, agr:2336,thesis,"Primjena infracrvene spektrofotometrijske metode u procjeni patvorenja mlijeka dodatkom Na-bikarbonata","Škof, Kristina",,,,,,,, agr:2312,thesis,"Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade","Kovačević, Natalija",,,,,,,, agr:2264,thesis,"Bioaktivne tvari u mlijeku magarica","Šoštarić, Kristina",,,,,,,, agr:2230,thesis,"Minerali i teški metali u plodovima samonikle mirte (Myrtus communis L.) na otoku Korčuli","Lozica, Ela",,,,,,,, agr:2105,thesis,"Patvorenje mlijeka i mogućnosti njegova dokazivanja","Jurčec, Iva",,,,,,,, agr:1766,thesis,"Bioaktivne komponente kozjeg mlijeka","Štetner, Monika",,,,,,,, agr:1805,thesis,"Određivanje broja i zastupljenosti vrsta aerobno mezofilnih bakterija u sirovom nekonzerviranom i konzerviranom mlijeku","Lovrić, Nina",,,,,,,, agr:1704,thesis,"Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku","Šarčević, Ivana",,,,,,,, agr:1685,thesis,"Sladoled dodane nutritivne vrijednosti","Horvatinović, Barbara",,,,,,,, agr:1641,thesis,"Povezanost studija i redosljeda laktacije s brojem somatskih stanica u mlijeku paških ovaca","Počekal, Martina",,,,,,,, agr:1564,thesis,"Sir kao funkcionalna hrana","Horvat, Ivana",,,,,,,, agr:1611,thesis,"Primjena metode protočne citometrije i MALDI_TOF tehnike za određivanje psihotrofnih bakterija u sirovom mlijeku","Pavičić, Dora",,,,,,,, agr:1458,thesis,"Primjena tehnike plinske kromatografije u dokazivanju patvorenja maslaca","Ljubić, Tihana",,,,,,,, agr:1389,thesis,"Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži","Lojbl, Tihana",,,,,,,, agr:1461,thesis,"Fizikalno-kemijske promjene mlijeka paške ovce tijekom laktacija","Lucijanić, Dora",,,,,,,, agr:1298,thesis,"Čimbenici kvalitete kozjeg mlijeka i sira ovisno o utvrđenom broju somatskih stanica","Jurišić, Martina",,,,,,,, agr:1265,thesis,"Utvrđivanje patvorenja konzumnog mlijeka dodatkom mlijeka u prahu modificiranom spektofotometrijskom metodom","Zorić, Lorena",,,,,,,, agr:1223,thesis,"Senzorska kvaliteta paških sireva","Lugarić, Nikolina",,,,,,,, agr:952,thesis,"Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji","Živković, Mira",,,,,,,, agr:881,thesis,"Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije","Kalit, Nives",,,,,,,, agr:664,thesis,"Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske","Pećnik, Monika",,,,,,,, agr:619,thesis,"Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja","Petrović, Denis",,,,,,,, agr:566,thesis,"Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka","Lipovšćak, Maja",,,,,,,,