@mastersthesis{ptfos:2837, author = {{Štimac, Alen}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz}}, } @mastersthesis{ptfos:2839, author = {{Juričić, Josip}}, title = {{Karakteristike vinskog destilata od sorte grožđa graševina iz vinogorja Kutjevo}}, } @mastersthesis{ptfos:2783, author = {{Spajić, Laura}}, title = {{Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres}}, } @mastersthesis{vevu:1602, author = {{Soldo, Goran}}, title = {{KAVA KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2781, author = {{Duvnjak, Ivana}}, title = {{Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina}}, } @mastersthesis{ptfos:2777, author = {{Nikolić, Tihana}}, title = {{Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra}}, } @mastersthesis{ptfos:2775, author = {{Hodak, Gabriela}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Arbeqina, Picual i Royal iz Španjolske}}, } @mastersthesis{ptfos:2757, author = {{Dragoje, Monika}}, title = {{Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije}}, } @mastersthesis{ptfos:2748, author = {{Puškadija, Izabela}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2736, author = {{Došlić, Matea}}, title = {{Dijabetička dijeta i kontrola dijabetesa tipa 1 u djece}}, } @mastersthesis{ptfos:2772, author = {{Pek, Valentina}}, title = {{Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:2735, author = {{Periša, Nikolina}}, title = {{Proizvodnja hladno prešanog ulja kajsije i stabilizacija s antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:2734, author = {{Tuba, Elena}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone}}, } @mastersthesis{ptfos:2737, author = {{Ripić, Andreja}}, title = {{Utjecaj frekvencije elektromotora, temperature glave preše i nastavka za izlaz pogače tijekom prešanja sjemenke lana na iskorištenje ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2719, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2716, author = {{Biondić, Helena}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2705, author = {{Barišić, Ana}}, title = {{Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa}}, } @mastersthesis{vevu:1508, author = {{Spahić, Jasmina}}, title = {{JAKA ALKOHOLNA PIĆA KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1516, author = {{Tilhof, Luka}}, title = {{MLIJEKO KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1498, author = {{Pejić, Ivan}}, title = {{PIVO KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{ptfos:2682, author = {{Mićanović, Dragana}}, title = {{Utjecaj kave na zdravlje ljudi}}, } @mastersthesis{ptfos:2678, author = {{Fabro, Anamarija}}, title = {{Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova}}, } @mastersthesis{vevu:1468, author = {{Roguljić, Marija}}, title = {{MED KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1479, author = {{Kusturić, Helena}}, title = {{SNACK PROIZVODI OD KRUMPIRA KAO TRGOVAČKA ROBA NA PRIMJERU TVORNICE KANAAN d.o.o. - PROIZVODNJA, VRSTE, SKLADIŠTENJE I PRODAJA}}, } @mastersthesis{ptfos:2640, author = {{Barić, Ivona}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2634, author = {{Prološčić, Emilija}}, title = {{Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata}}, } @mastersthesis{ptfos:2625, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2616, author = {{Konjarik, Tomislav}}, title = {{Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:2586, author = {{Petrić, Josip}}, title = {{Utjecaj vrste pužnice i parametara prešanja sjemenke konoplje sorte Santhica 70 na iskorištenje ulja i stabilizacija s antioksidansima i sinergistima}}, } @mastersthesis{vevu:1436, author = {{Bektić, Elvir}}, title = {{SNACK PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2558, author = {{Budoš, Leona}}, title = {{Nusproizvodi prerade kave}}, } @mastersthesis{ptfos:2455, author = {{Slobođan, Matea}}, title = {{Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:2464, author = {{Peričić, Vanessa Ivana}}, title = {{Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2459, author = {{Peričić, Vanessa Ivana}}, title = {{Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2492, author = {{Širić, Franjo}}, title = {{Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:2466, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2469, author = {{Lamešić, Sandra}}, title = {{Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom}}, } @mastersthesis{ptfos:2471, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2495, author = {{Geber, Kristina}}, title = {{Potencijal komercijalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina}}, } @mastersthesis{ptfos:2387, author = {{Jelić, Lora}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2372, author = {{Gavran, Sunčana}}, title = {{Potencijal tradicionalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina}}, } @mastersthesis{ptfos:2330, author = {{Pavličević, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti}}, } @mastersthesis{ptfos:2329, author = {{Bagarić, Eva}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2297, author = {{Rakijašić, Viktorija}}, title = {{Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke maka pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2300, author = {{Franjić, Monika}}, title = {{Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke suncokreta sorte NK Neoma pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2295, author = {{Jureta, Dajana}}, title = {{Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2316, author = {{Vilić, Ružica}}, title = {{Otpornosti tradicionalnih hrvatskih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni Penicillium expansum i patulinom tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:2245, author = {{Patljak, Mićo}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah}}, } @mastersthesis{ptfos:2224, author = {{Kovačić, Azra}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:2207, author = {{Barić, Ivona}}, title = {{Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama}}, } @mastersthesis{ptfos:2205, author = {{Sundać, Laura}}, title = {{Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2193, author = {{Botunac, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2199, author = {{Čančarević, Katarina}}, title = {{Proizvodnja škroba iz krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2194, author = {{Tešanov, Ena}}, title = {{Fizikalne metode modifikacije škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2191, author = {{Mijić, Ines}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:2190, author = {{Mandura, Diana}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:2185, author = {{Bogadi, Dora}}, title = {{Ekstrakcija fenolnih spojeva iz kora mandarine primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja}}, } @mastersthesis{ptfos:2179, author = {{Blažević, Ante}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2171, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:2167, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2166, author = {{Šimunović, Sara}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:2155, author = {{Tomljenović, Stjepana}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice}}, } @mastersthesis{ptfos:2134, author = {{Tomas, Marin}}, title = {{Znanja o važnosti prehrane za sportsku izvedbu polaznika teretana i osobnih trenera}}, } @mastersthesis{ptfos:2840, author = {{Kovačević, Nikolina}}, title = {{Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem}}, } @mastersthesis{ptfos:2093, author = {{Milošević, Ines}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:2075, author = {{Čop, Marija}}, title = {{Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2074, author = {{Jurić, Andreas}}, title = {{Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice}}, } @mastersthesis{ptfos:2130, author = {{Mutić, Jelena}}, title = {{Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:2128, author = {{Tot, Nikolina}}, title = {{Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice}}, } @mastersthesis{ptfos:2129, author = {{Miličević, Nikolina}}, title = {{Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:2042, author = {{Juričić, Josip}}, title = {{Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2119, author = {{Radman, Ivana}}, title = {{Razvoj elektroanalitičke metode cikličke voltametrije za karakterizaciju kafeina u uzorcima dodatka prehrani}}, } @mastersthesis{ptfos:2122, author = {{Furundžija, Stjepan}}, title = {{Stabilizacija ulja sikavice s prirodnim i sintetskim antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:2125, author = {{Antunović, Martina}}, title = {{Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu}}, } @mastersthesis{ptfos:2112, author = {{Gotal, Ana-Marija}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom pulsirajućeg električnog polja}}, } @mastersthesis{ptfos:2114, author = {{Bilandžija, Tena}}, title = {{Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije}}, } @mastersthesis{ptfos:2113, author = {{Guberac, Marija}}, title = {{Primjena elektrokemijske tehnike diferencijalne impulsne voltametrije na karakterizaciju kafeina iz uzorka dodatka prehrani}}, } @mastersthesis{ptfos:2110, author = {{Gudelj, Veronika}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi}}, } @mastersthesis{ptfos:2027, author = {{Tremski, Marija}}, title = {{Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi}}, } @mastersthesis{ptfos:2090, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2103, author = {{Herceg (rođ. Harmadi), Kristina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2091, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2007, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Intenzivna sladila}}, } @mastersthesis{ptfos:1997, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena}}, } @mastersthesis{ptfos:1996, author = {{Benc, Danijela}}, title = {{Zamjenske masti u proizvodnji čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:2071, author = {{Dundović, Silvija}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja noćurka}}, } @mastersthesis{ptfos:1976, author = {{Bobovec, Josipa}}, title = {{Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja}}, } @mastersthesis{ptfos:1971, author = {{Trgovac, Mirela}}, title = {{Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1956, author = {{Fišer, Dorotea}}, title = {{Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije}}, } @mastersthesis{ptfos:1949, author = {{Jelinić, Josip}}, title = {{Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice}}, } @mastersthesis{ptfos:1948, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1945, author = {{Šnjarić, Ela}}, title = {{Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1899, author = {{Čorluka, Sarah}}, title = {{Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola}}, } @mastersthesis{ptfos:1890, author = {{Pleško, Matea}}, title = {{Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola}}, } @mastersthesis{ptfos:1881, author = {{Grgić, Jovana}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1898, author = {{Crkvenac, Maja}}, title = {{Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum}}, } @mastersthesis{ptfos:1858, author = {{Tokić, Mirna}}, title = {{Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1857, author = {{Radanović, Tamara}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana}}, } @mastersthesis{ptfos:1903, author = {{Subotić, Marina}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1843, author = {{Lacković, Mario}}, title = {{Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1809, author = {{Anić, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1816, author = {{Romić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza}}, } @mastersthesis{ptfos:1818, author = {{Katić, Luka}}, title = {{Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1800, author = {{Debeljak, Natalija}}, title = {{Primjena sladila u proizvodnji čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1789, author = {{Jurašinović, Marijana}}, title = {{Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1777, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Senzorska analiza kvalitete kave}}, } @mastersthesis{ptfos:1779, author = {{Bionda, Helena}}, title = {{Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja}}, } @mastersthesis{ptfos:1714, author = {{Vrdoljak, Martina}}, title = {{Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:1761, author = {{Jurić, Marijana}}, title = {{Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1622, author = {{Petrić, Sofija}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima}}, } @mastersthesis{ptfos:1611, author = {{Cindrić, Korana}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:1516, author = {{Tkalec, Ivana}}, title = {{Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1517, author = {{Kovačić, Marija}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1514, author = {{Stojanović, Filip}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača}}, } @mastersthesis{ptfos:1510, author = {{Mandić, Ivo}}, title = {{Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1502, author = {{Križić, Ivana}}, title = {{Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio}}, } @mastersthesis{ptfos:1442, author = {{Tušek, Ines}}, title = {{Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:1444, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1403, author = {{Vrban, Dino}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:1390, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:1396, author = {{Galović, Maja}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja biljke Camelina sativa}}, } @mastersthesis{ptfos:1432, author = {{Maglica, Matea}}, title = {{Šećerni alkoholi (polioli)}}, } @mastersthesis{ptfos:1417, author = {{Bošnjak, Martina}}, title = {{Modificirani škrobovi i njihova primjena}}, } @mastersthesis{ptfos:1377, author = {{Ibrišimović, Martina}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1376, author = {{Štefančić, Sara}}, title = {{Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1370, author = {{Blažević, Monika}}, title = {{Nusproizvodi prerade ploda kakaovca}}, } @mastersthesis{ptfos:1371, author = {{Marinić, Gabrijela}}, title = {{Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci}}, } @mastersthesis{ptfos:1362, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:1358, author = {{Bošnjaković, Zvonimir}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina}}, } @mastersthesis{ptfos:1200, author = {{Radeljić, Anđela}}, title = {{Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1199, author = {{Mikulinjak, Mateja}}, title = {{Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1176, author = {{Faletar, Ana}}, title = {{Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1175, author = {{Majstorović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1173, author = {{Malenica, Josip}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:415, author = {{Vrdoljak, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:158, author = {{Grgić, Ilija}}, title = {{Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:791, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom}}, } @mastersthesis{ptfos:429, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida}}, }