TY - THES ID - ptfos:2783 TI - Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres AU - Spajić, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1602 TI - KAVA KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE AU - Soldo, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2781 TI - Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina AU - Duvnjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2777 TI - Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra AU - Nikolić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2775 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Arbeqina, Picual i Royal iz Španjolske AU - Hodak, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2757 TI - Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije AU - Dragoje, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2748 TI - Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda AU - Puškadija, Izabela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2736 TI - Dijabetička dijeta i kontrola dijabetesa tipa 1 u djece AU - Došlić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2772 TI - Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima AU - Pek, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2735 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja kajsije i stabilizacija s antioksidansima AU - Periša, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2734 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone AU - Tuba, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2737 TI - Utjecaj frekvencije elektromotora, temperature glave preše i nastavka za izlaz pogače tijekom prešanja sjemenke lana na iskorištenje ulja AU - Ripić, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2719 TI - Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda AU - Tisai, Patricija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2716 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica AU - Biondić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2705 TI - Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa AU - Barišić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1508 TI - JAKA ALKOHOLNA PIĆA KAO TRGOVAČKA ROBA AU - Spahić, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1516 TI - MLIJEKO KAO TRGOVAČKA ROBA AU - Tilhof, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1498 TI - PIVO KAO TRGOVAČKA ROBA AU - Pejić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2682 TI - Utjecaj kave na zdravlje ljudi AU - Mićanović, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2678 TI - Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova AU - Fabro, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1468 TI - MED KAO TRGOVAČKA ROBA AU - Roguljić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1479 TI - SNACK PROIZVODI OD KRUMPIRA KAO TRGOVAČKA ROBA NA PRIMJERU TVORNICE KANAAN d.o.o. - PROIZVODNJA, VRSTE, SKLADIŠTENJE I PRODAJA AU - Kusturić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2640 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica AU - Barić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2634 TI - Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata AU - Prološčić, Emilija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2625 TI - Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira AU - Šakić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2616 TI - Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina AU - Konjarik, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2586 TI - Utjecaj vrste pužnice i parametara prešanja sjemenke konoplje sorte Santhica 70 na iskorištenje ulja i stabilizacija s antioksidansima i sinergistima AU - Petrić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vevu:1436 TI - SNACK PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE AU - Bektić, Elvir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2558 TI - Nusproizvodi prerade kave AU - Budoš, Leona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2455 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Slobođan, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2464 TI - Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole AU - Peričić, Vanessa Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2459 TI - Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole AU - Peričić, Vanessa Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2492 TI - Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka AU - Širić, Franjo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2466 TI - Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira AU - Zmaić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2469 TI - Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom AU - Lamešić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2471 TI - Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2495 TI - Potencijal komercijalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina AU - Geber, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2387 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja AU - Jelić, Lora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2372 TI - Potencijal tradicionalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina AU - Gavran, Sunčana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2330 TI - Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti AU - Pavličević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2329 TI - Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Bagarić, Eva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2297 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke maka pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Rakijašić, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2300 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke suncokreta sorte NK Neoma pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Franjić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2295 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja AU - Jureta, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2316 TI - Otpornosti tradicionalnih hrvatskih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni Penicillium expansum i patulinom tijekom skladištenja AU - Vilić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2245 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah AU - Patljak, Mićo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2224 TI - Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma AU - Kovačić, Azra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2207 TI - Modifikacija škroba nekonvencionalnim tehnikama AU - Barić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2205 TI - Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera AU - Sundać, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2193 TI - Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera AU - Botunac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2199 TI - Proizvodnja škroba iz krumpira AU - Čančarević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2194 TI - Fizikalne metode modifikacije škroba AU - Tešanov, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2191 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Mijić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2190 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima AU - Mandura, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2185 TI - Ekstrakcija fenolnih spojeva iz kora mandarine primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja AU - Bogadi, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2179 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon AU - Blažević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2171 TI - Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza AU - Pukec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2167 TI - Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda AU - Lukanec, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2166 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija AU - Šimunović, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2155 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice AU - Tomljenović, Stjepana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2134 TI - Znanja o važnosti prehrane za sportsku izvedbu polaznika teretana i osobnih trenera AU - Tomas, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2093 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade AU - Milošević, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2075 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja AU - Čop, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2074 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice AU - Jurić, Andreas DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2130 TI - Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima AU - Mutić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2128 TI - Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice AU - Tot, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2129 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja AU - Miličević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2042 TI - Izluženi repini rezanci kao nusproizvod u proizvodnji šećera AU - Juričić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2119 TI - Razvoj elektroanalitičke metode cikličke voltametrije za karakterizaciju kafeina u uzorcima dodatka prehrani AU - Radman, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2122 TI - Stabilizacija ulja sikavice s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Furundžija, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2125 TI - Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu AU - Antunović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2112 TI - Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom pulsirajućeg električnog polja AU - Gotal, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2114 TI - Karakterizacija kafeina u uzorcima dodatka prehrani primjenom pravokutnovalne voltametrije AU - Bilandžija, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2113 TI - Primjena elektrokemijske tehnike diferencijalne impulsne voltametrije na karakterizaciju kafeina iz uzorka dodatka prehrani AU - Guberac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2110 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi AU - Gudelj, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2027 TI - Polifenolne tvari u kakaovu zrnu i čokoladi AU - Tremski, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2090 TI - Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2103 TI - Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba AU - Herceg (rođ. Harmadi), Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2091 TI - Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurkić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2007 TI - Intenzivna sladila AU - Šakić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1997 TI - Rezistentni škrob - uvjeti stvaranja i njegova primjena AU - Zmaić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1996 TI - Zamjenske masti u proizvodnji čokolade AU - Benc, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2071 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja noćurka AU - Dundović, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1976 TI - Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci oolong čaja AU - Bobovec, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1971 TI - Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem AU - Trgovac, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1956 TI - Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije AU - Fišer, Dorotea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1949 TI - Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice AU - Jelinić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1948 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1945 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja AU - Šnjarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1899 TI - Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola AU - Čorluka, Sarah DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1890 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola AU - Pleško, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1881 TI - Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja AU - Grgić, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1898 TI - Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum AU - Crkvenac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1858 TI - Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja AU - Tokić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1857 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana AU - Radanović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1903 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja AU - Subotić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1843 TI - Karakterizacija klorogenskih kiselina iz mljevenih kava primjenom pravokutnovalne voltametrije AU - Lacković, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1809 TI - Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Anić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1816 TI - Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza AU - Romić, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1818 TI - Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda AU - Katić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1800 TI - Primjena sladila u proizvodnji čokolade AU - Debeljak, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1789 TI - Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Jurašinović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1777 TI - Senzorska analiza kvalitete kave AU - Lukanec, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1779 TI - Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci crnog čaja AU - Bionda, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1714 TI - Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija AU - Vrdoljak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1761 TI - Karakterizacija klorogenskih kiselina iz instant kava primjenom diferencijalne pulsne voltametrije AU - Jurić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1622 TI - Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Petrić, Sofija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1611 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa AU - Cindrić, Korana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1516 TI - Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije AU - Tkalec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1517 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja AU - Kovačić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1514 TI - Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača AU - Stojanović, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1510 TI - Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije AU - Mandić, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1502 TI - Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio AU - Križić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1442 TI - Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba AU - Tušek, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1444 TI - Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije AU - Šušnjar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1403 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike AU - Vrban, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1390 TI - Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom AU - Vuković, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1396 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja biljke Camelina sativa AU - Galović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1432 TI - Šećerni alkoholi (polioli) AU - Maglica, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1417 TI - Modificirani škrobovi i njihova primjena AU - Bošnjak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1377 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja AU - Ibrišimović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1376 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Štefančić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1370 TI - Nusproizvodi prerade ploda kakaovca AU - Blažević, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1371 TI - Bijeli čaj: Proizvodnja, kemijski sastav i zdravstveni učinci AU - Marinić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1362 TI - Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1358 TI - Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina AU - Bošnjaković, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1200 TI - Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna AU - Radeljić, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1199 TI - Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži AU - Mikulinjak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1198 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1176 TI - Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Faletar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1175 TI - Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje AU - Majstorović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1173 TI - Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Malenica, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1028 TI - Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije AU - Jakobović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:415 TI - Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Vrdoljak, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:158 TI - Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada AU - Grgić, Ilija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:165 TI - Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca AU - Slišković, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:163 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Zečević, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:791 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:429 TI - Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -