@mastersthesis{agr:2923, author = {{Vaskić, Iva}}, title = {{Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja}}, } @mastersthesis{agr:2892, author = {{Primorac, Antonia}}, title = {{Anaerobna digestija sirutke prije i nakon proizvodnje skute}}, } @mastersthesis{agr:2885, author = {{Zadravec, Marin}}, title = {{Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva}}, } @mastersthesis{agr:2586, author = {{Milat, Ema}}, title = {{Fermentirana mlijeka magarice}}, } @mastersthesis{agr:2659, author = {{Dabo, Antonia}}, title = {{Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.}}, } @mastersthesis{agr:2472, author = {{Pinturić, Bernard}}, title = {{Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija}}, } @mastersthesis{agr:2458, author = {{Maričić, Lea}}, title = {{Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2456, author = {{Glavaš, Andrijana}}, title = {{Utjecaj zamjene dijela natrijevog klorida s kalijevim kloridom na randman sira Škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2435, author = {{Maltarić, Stefani}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta}}, } @mastersthesis{agr:2420, author = {{Ivičić, Laura}}, title = {{Povezanost fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika hrvatskih tradicionalnih tvrdih ovčjih sireva}}, } @mastersthesis{agr:2334, author = {{Rudar, Andrea}}, title = {{Održivo zbrinjavanje sirutke}}, } @mastersthesis{agr:2220, author = {{Dragić, Gabrijela}}, title = {{Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2173, author = {{Domić Brkanović, Tajana}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{agr:2171, author = {{Žiga, Karla}}, title = {{Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima}}, } @mastersthesis{agr:2125, author = {{Živković, Ljubica}}, title = {{Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{agr:2156, author = {{Štokovac, Roberto}}, title = {{Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca}}, } @mastersthesis{agr:2127, author = {{Crljenjak, Marija}}, title = {{Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša}}, } @mastersthesis{agr:2085, author = {{Marinić, Valentina}}, title = {{Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš}}, } @mastersthesis{agr:1999, author = {{Mrša, Marin}}, title = {{Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija}}, } @mastersthesis{agr:1765, author = {{Mandinić, Sandra}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa}}, } @mastersthesis{agr:1685, author = {{Horvatinović, Barbara}}, title = {{Sladoled dodane nutritivne vrijednosti}}, } @mastersthesis{agr:1783, author = {{Lovrinov, Roberta}}, title = {{Povezanost sira škripavca s područjem njegove proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:1564, author = {{Horvat, Ivana}}, title = {{Sir kao funkcionalna hrana}}, } @mastersthesis{agr:1606, author = {{Vugrinec, Karlo}}, title = {{Usporedba mljekarskog sektora Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država}}, } @mastersthesis{agr:1638, author = {{Deronja, Kristina}}, title = {{Utjecaj prehrambene neofobije na ponašanje potrošača u konzumaciji etničke hrane}}, } @mastersthesis{agr:1561, author = {{Janda, Dana}}, title = {{Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1389, author = {{Lojbl, Tihana}}, title = {{Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{agr:1563, author = {{Šuša, Matea}}, title = {{Stavovi potrošača o sirevima tradicionalne i industrijske proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:1294, author = {{Herljević, Dora}}, title = {{Biogeni amini u siru}}, } @mastersthesis{agr:1293, author = {{Gjuračić, Dijana}}, title = {{Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira}}, } @mastersthesis{agr:1289, author = {{Sočec, Davor}}, title = {{Opskrbni lanac mlijeka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji}}, } @mastersthesis{agr:1246, author = {{Pavlina, Anamarija}}, title = {{Čimbenici kupnje ekološkog jogurta}}, } @mastersthesis{agr:1258, author = {{Filipović, Glorija}}, title = {{Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1221, author = {{Petanjek, Zvjezdana}}, title = {{Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1152, author = {{Blajda, Josip}}, title = {{Mliječni sektor u Hrvatskoj prije i nakon pristupanja Europskoj uniji}}, } @mastersthesis{agr:933, author = {{Levak, Martina}}, title = {{Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute}}, } @mastersthesis{agr:787, author = {{Vnučec, Magdalena}}, title = {{Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta}}, } @mastersthesis{agr:696, author = {{Celić Križić, Darija}}, title = {{Utjecaj uvođenja robne marke na poslovni rezultat u proizvodnji sira na primjeru male sirane}}, } @mastersthesis{agr:664, author = {{Pećnik, Monika}}, title = {{Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{agr:656, author = {{Anušić, Jasna}}, title = {{Utjecaj standardizacije mlijeka na randman sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:619, author = {{Petrović, Denis}}, title = {{Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja}}, } @mastersthesis{agr:576, author = {{Kalaš, Sanda}}, title = {{Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:566, author = {{Lipovšćak, Maja}}, title = {{Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka}}, } @mastersthesis{agr:344, author = {{Oštarić, Matea}}, title = {{Paška skuta}}, }