@mastersthesis{ptfos:2745, author = {{Štajhofer, Antonija}}, title = {{Kinetika otpuštanja polifenolnih spojeva aronije iz aktivnog biopolimernog materijala}}, } @mastersthesis{ptfos:2741, author = {{Pőc, Kristina}}, title = {{Ponašanje klorogenskih i kafeinske kiseline u otopinama elektrolita za simuliranu probavu}}, } @mastersthesis{ptfos:2726, author = {{Hanić, Laura}}, title = {{Adsorpcija polifenola na različita prehrambena vlakna}}, } @mastersthesis{ptfos:2707, author = {{Beljan, Kristina}}, title = {{Kinetika otpuštanja polifenola aronije u simuliranom probavnom procesu}}, } @mastersthesis{ptfos:2706, author = {{Valenteković, Matea}}, title = {{Kinetika otpuštanja polifenola jabuke u simuliranom probavnom procesu}}, } @mastersthesis{ptfos:2698, author = {{Kačarik, Martina}}, title = {{Metode za praćenje interakcija u procesu adsorpcije}}, } @mastersthesis{ptfos:2704, author = {{Pőc, Paulina}}, title = {{Utjecaj otapala i različitih koncentracija naringina i zimosana A na njihove interakcije u procesu adsorpcije}}, } @mastersthesis{ptfos:2685, author = {{Slunjski, Ema}}, title = {{Fizikalno - kemijska svojstva adsorbensa bitna za proces adsorpcije}}, } @mastersthesis{ptfos:2632, author = {{Zadravec, Hrvoje}}, title = {{Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1357, author = {{Kraljević, Šima}}, title = {{Adsorpcija derivata kvercetina na ß-glukan}}, } @mastersthesis{ptfos:519, author = {{Krivak, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih skupina polifenolnih spojeva prisutnih u aroniji na njezinu antiradikalnu aktivnost}}, }