pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2620,thesis,"Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja","Kegalj, Barbara",,,,,,,, ptfos:2581,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Silov, Domagoj",,,,,,,, ptfos:2578,thesis,"Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon","Vinković, Leonardo",,,,,,,, ptfos:2465,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Petanjak, Katarina",,,,,,,, ptfos:2450,thesis,"Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama","Čolak, Kristina",,,,,,,, ptfos:2449,thesis,"Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja","Babić, Kristina",,,,,,,, ptfos:2290,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Tica, Mija",,,,,,,, ptfos:2289,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon","Trbljanić, Martina",,,,,,,, ptfos:2078,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Bošnjak, Martina",,,,,,,, ptfos:2087,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon","Maglica, Matea",,,,,,,, ptfos:2089,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Marić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2088,thesis,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon","Korbar, Suzana",,,,,,,, ptfos:1888,thesis,"Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Marić, Maja",,,,,,,, ptfos:1856,thesis,"Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina","Liška, Matea",,,,,,,, ptfos:1504,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima","Perić, Anita",,,,,,,, ptfos:1505,thesis,"Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije","Perić, Kristina",,,,,,,, ptfos:1492,thesis,"Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac","Barbarić, Bernardica",,,,,,,, ptfos:115,thesis,"Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja","Ivić, Ivana",,,,,,,, ptfos:246,thesis,"Značaj patogenih sojeva bakterije vrste Escherichia coli","Ivić, Ivana",,,,,,,,