TY - THES ID - vef:1045 TI - ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA AU - Biljan, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1113 TI - GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ AU - Lovasić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1093 TI - GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ AU - Lovasović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1091 TI - Uloga epidemioloških indikatora i informacija o prehrambenom lancu u inspekciji mesa AU - Keglević, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1052 TI - Stavovi hrvatskih potrošača o mlijeku kopitara AU - Mofardin, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1037 TI - Primjena serologije mesnog soka u kontroli Toxoplasma gondii, Salmonella spp. i Yersinia spp. u klaonicama svinja AU - Fuštin, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1004 TI - KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA AU - Panza, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:983 TI - BIORAZNOLIKOST MIKROBIOTE HRVATSKIH AUTOHTONIH MESNIH PROIZVODA AU - Šarić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:979 TI - PRIMJENA DEKONTAMINACIJSKIH TEHNOLOGIJA U KLAONIČKOJ OBRADI ŽIVOTINJA AU - Blažević, Meri DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:904 TI - ZAŠTITA RAKOVA PRI USMRĆIVANJU AU - Jurenec, Dragica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1039 TI - Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu AU - Dujmović, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:1038 TI - Otrovanja hranom AU - Butković, Dorian DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:813 TI - KVALITETA BRAŠNA OD CVRČAKA AU - Rakić, Frane DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2321 TI - Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane AU - Tušek, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2267 TI - Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane AU - Horvat, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2320 TI - Značajnost nalaza bakterije Vibrio spp. u hrani AU - Patron, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2338 TI - Karakterizacija sojeva Lactococcus lactis izoliranih iz ovčjeg mlijeka i odabir potencijalne sirarske kulture AU - Pajač, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:745 TI - MIKROBIOLOŠKA PROCJENA RIZIKA U HRANI AU - Kos, Renata DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:736 TI - ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA MIKROFLORE IZ GOTOVE HRANE NA TRŽIŠTU AU - Knežević, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:587 TI - Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa AU - Kralj, Dea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:613 TI - Mikrobiološka čistoća površina u hladnjacima za čuvanje hrane AU - Vujić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:504 TI - Inspekcija mesa temeljena na riziku AU - Knezić, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:503 TI - Nalaz rezistentnih koagulaza - pozitivnih stafilokoka u mlijeku iz mljekomata AU - Kolačko, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1608 TI - Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane AU - Gabud, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:397 TI - Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa AU - Josić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1054 TI - Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima AU - Robina, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:989 TI - Mikrobiološka ispravnost kuhinjske soli na tržištu AU - Bartol, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1006 TI - Mikrobiološko onečišćenje ljuske kokošjih jaja iz različitih proizvodnih uzgoja AU - Blatarić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:329 TI - Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira AU - Čižmak, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:923 TI - Put mikotoksina u prehrambenom lancu AU - Janjčec, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:241 TI - Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica AU - Peinović, Lovran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:265 TI - AMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA AU - Tkalec, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:675 TI - MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI AU - Zemljak, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:780 TI - Značenje nalaza bakterije Staphylococcus aureus u sirevima domaće proizvodnje AU - Grubješić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:308 TI - Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla AU - Bastiančić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:607 TI - Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica AU - Martinelli, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:230 TI - Potencijal rasta bakterije Listeria monocytogenes u mekim sirevima AU - Dodić, Dina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:227 TI - Službene kontrole u klaonicama AU - Gluščić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:543 TI - Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka AU - Mrazović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:252 TI - Značaj upotrebe kuhinjske soli AU - Curman, Liza DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:179 TI - Antimikrobna aktivnost enterokoka izoliranih iz sirovog mlijeka AU - Crk, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:223 TI - Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira AU - Salopek, Leo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:245 TI - Kvaliteta paštete od janjećeg mesa AU - Barbić, Fabijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:205 TI - Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva AU - Čop, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:197 TI - Kosana mast - tradicijski proizvod Međimurja AU - Hasnaš, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:219 TI - Utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda nedeklariranim vrstama mesa pomoću postupka lančane reakcije polimerazom AU - Segarić, Antoneta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:221 TI - Kemijski sastav i kakvoća pršuta AU - Tomić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:106 TI - Nalaz bakterije Listeria monocytogenes u ribi i ribljim proizvodima AU - Rožman, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:122 TI - Usporedba referentne metode s elektronickim analizatorom Kern za određivanje vode u hrani AU - Ivančić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:33 TI - Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese AU - Đorđević, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:6 TI - Trihineloza i ehinokokoza parazitarne zoonoze od značenja za javno zdravstvo AU - Barić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:46 TI - Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja AU - Jagodić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:113 TI - Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira AU - Roštan, Ninoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:112 TI - Uvjeti izgradnje i uređenja klaoničkog objekta AU - Koturak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:204 TI - Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele) AU - Levak, Stefani DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:7 TI - Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša AU - Bergman, Tajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:76 TI - Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru AU - Rožić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vef:117 TI - Higijena i tehnologija proizvodnje tounjskog sira AU - Lončarić, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -