@mastersthesis{agr:1339, author = {{Vargek, Mateja}}, title = {{Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača}}, } @mastersthesis{agr:1114, author = {{Novak, Janja}}, title = {{Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području}}, } @mastersthesis{agr:896, author = {{Delić, Azra}}, title = {{Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika}}, } @mastersthesis{agr:846, author = {{Vitasović, Lara}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz praha češnjaka}}, } @mastersthesis{agr:842, author = {{Dobrotnik, Ana Marija}}, title = {{Nutritivni sastav i sadržaj bioaktivnih komponenti lista kadulje}}, } @mastersthesis{agr:722, author = {{Franjić, Antonija}}, title = {{Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja}}, } @mastersthesis{agr:624, author = {{Bilić, Daniela Patricia}}, title = {{Utjecaj načina ekstrakcije na prinos bioaktivnih spojeva iz praha aronije (Aronia melanocarpa L.)}}, } @mastersthesis{agr:591, author = {{Jagatić, Iva}}, title = {{Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)}}, } @mastersthesis{agr:443, author = {{Šagud, Anja}}, title = {{Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)}}, } @mastersthesis{agr:213, author = {{Krsnik, Jasminka}}, title = {{Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja}}, }