pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:1339,thesis,"Prehrambena vrijednost i kvaliteta kečapa različitih proizvođača","Vargek, Mateja",,,,,,,, agr:1114,thesis,"Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području","Novak, Janja",,,,,,,, agr:896,thesis,"Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika","Delić, Azra",,,,,,,, agr:846,thesis,"Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz praha češnjaka","Vitasović, Lara",,,,,,,, agr:842,thesis,"Nutritivni sastav i sadržaj bioaktivnih komponenti lista kadulje","Dobrotnik, Ana Marija",,,,,,,, agr:722,thesis,"Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja","Franjić, Antonija",,,,,,,, agr:624,thesis,"Utjecaj načina ekstrakcije na prinos bioaktivnih spojeva iz praha aronije (Aronia melanocarpa L.)","Bilić, Daniela Patricia",,,,,,,, agr:591,thesis,"Sadržaj bioaktivnih komponenti matičnog soka i voćne kaše goji bobica (Lycium barbarum)","Jagatić, Iva",,,,,,,, agr:443,thesis,"Sadržaj bioaktivnih i kemijskih spojeva različitih sorata peršina (Petroselinum crispum Mill.)","Šagud, Anja",,,,,,,, agr:213,thesis,"Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja","Krsnik, Jasminka",,,,,,,,