master's thesis
The effects of silage aditives application on in vivo dry matter digestibility of silage in wether sheep diet

Matea Županović (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document

Županović, M. (2018). Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232

Županović, Matea. "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232

Županović, Matea. "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232

Županović, M. (2018). 'Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232

Županović M. Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232

M. Županović, "Utjecaj primjene aditiva na konzumaciju i in vivo probavljivost suhe tvari sjenaže u hranidbi kastriranih ovnova", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:842232