Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Extraction of hyacinth essential oil after the various drying temperatures

Katarina Krišto (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Krišto, K. (2018). Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424

Krišto, Katarina. "Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424

Krišto, Katarina. "Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424

Krišto, K. (2018). 'Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424

Krišto K. Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424

K. Krišto, "Ekstrakcija eteričnog ulja zumbula nakon različitih temperatura sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:476424