prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Paris, E. (2018). Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, E. (2018). 'Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris E. Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

E. Paris, "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Islandora Bookmark - Please login to use this feature