prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina

Paris, Eva (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Paris, E. (2018). Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, E. (2018). 'Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 May 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris E. Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 May 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

E. Paris, "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Islandora Bookmark - Please login to use this feature