University of Zagreb Faculty of Agriculture Dairy Science
Cite this document
Filipović, G. (2019). Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, G. (2019). 'Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović G. Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
G. Filipović, "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225