master's thesis
Effects of spices on quality and safety of dairy products

Glorija Filipović (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document...

Filipović, G. (2019). Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, G. (2019). 'Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović G. Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 June 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

G. Filipović, "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225