master's thesis
Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Dairy Science

Cite this document

Filipović, G. (2019). Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović, G. (2019). 'Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Filipović G. Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

G. Filipović, "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225

Please login to the repository to save this object to your list.