Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)

Ana Husić (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology
Cite this document

Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Islandora Bookmark - Please login to use this feature