prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Husić, A. (2019). Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, Ana. "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić, A. (2019). 'Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 01 April 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Husić A. Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2023 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

A. Husić, "Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:195921

Please login to the repository to save this object to your list.