University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Anzulović, K. (2021). Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, Katarina. "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović, K. (2021). 'Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 April 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
Anzulović K. Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2023 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880
K. Anzulović, "Dinamika prosušivanja i promjene kakvoće grožđa u kontroliranim uvjetima proizvodnje prošeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:111880