University of Zagreb Faculty of Agriculture Chemistry
Cite this document
Zelić, H. (2022). Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, Hana. "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, Hana. "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić, H. (2022). 'Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
Zelić H. Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2025 February 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726
H. Zelić, "Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:119726