master's thesis
Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa

Graberec, Ivan (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Graberec, I. (2016). Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

Graberec, Ivan. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

Graberec, Ivan. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

Graberec, I. (2016). 'Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

Graberec I. Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 June 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

I. Graberec, "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:141762

Islandora Bookmark - Please login to use this feature