prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja

Vukoje, Ivana (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Vukoje, I. (2016). Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, I. (2016). 'Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje I. Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

I. Vukoje, "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Islandora Bookmark - Please login to use this feature