prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Vukoje, I. (2016). Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, I. (2016). 'Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje I. Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

I. Vukoje, "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Please login to the repository to save this object to your list.