prikaz prve stranice dokumenta Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Marot, J. (2017). Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, J. (2017). 'Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot J. Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 June 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

J. Marot, "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Islandora Bookmark - Please login to use this feature