master's thesis
Changes in the contents of carbohydrate fermentation products during ensiling different maize hybrids

Jelena Marot (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document...

Marot, J. (2017). Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, J. (2017). 'Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot J. Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

J. Marot, "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181