master's thesis
Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka

Turković, Mihaela (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland

Cite this document

Turković, M. (2017). Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, Mihaela. "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, Mihaela. "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković, M. (2017). 'Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Turković M. Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 July 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

M. Turković, "Utjecaj gnojidbe na probavljivost, sadržaj sirovih proteina i metaboličke energije krme s poluprirodnog pašnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:920608

Islandora Bookmark - Please login to use this feature