master's thesis
Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 30 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2022 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Please login to the repository to save this object to your list.