master's thesis
Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Islandora Bookmark - Please login to use this feature