master's thesis
Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem

Peršin, Filip (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Peršin, F. (2017). Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, Filip. "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin, F. (2017). 'Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Peršin F. Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

F. Peršin, "Primarne arome grožđa izabranih bijelih sorata dobivenih međuvrsnim križanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151681

Islandora Bookmark - Please login to use this feature