master's thesis
Influence of information about the feeding of pigs on consumer preferences towards sausages

Mario Petrčić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Marketing in Agriculture
Cite this document...

Petrčić, M. (2017). Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, M. (2017). 'Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić M. Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

M. Petrčić, "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282