prikaz prve stranice dokumenta Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, Dajana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Bušelić, D. (2017). Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, Dajana. "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić, D. (2017). 'Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Bušelić D. Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

D. Bušelić, "Svojstva latica božura nakon sušenja pri različitim temperaturama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:433401

Please login to the repository to save this object to your list.