master's thesis
Influence of length of storage and inoculation on changes of in vitro ruminal digestibility of fibers in whole plant corn silage

Mirta Skelin (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document

Skelin, M. (2017). Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997

Skelin, Mirta. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997

Skelin, Mirta. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997

Skelin, M. (2017). 'Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997

Skelin M. Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 October 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997

M. Skelin, "Utjecaj produljenog vremena odležavanja silaže i inokulata na promjene in vitro buražne probavljivosti vlakana u silažama cijele biljke kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:307997