University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document
Šebalj, G. (2018). Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, Gordan. "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj, G. (2018). 'Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
Šebalj G. Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2023 January 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331
G. Šebalj, "Utjecaj provenjavanja na hrandbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:520331