University of Zagreb Faculty of Agriculture Plant Breeding Genetics, Biometrics and Experimentation
Cite this document
Žagar, D. (2016). Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, Davor. "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar, D. (2016). 'Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
Žagar D. Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059
D. Žagar, "Učinak selekcije kod dviju razina gnojidbe dušikom na pekarsku kakvoću kod pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:325059