ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Andračić, I. (2012). ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, I. (2012). 'ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 17 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić I. ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2012 [cited 2021 January 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
I. Andračić, "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760