prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. urn:nbn:hr:191:809347

Fulir, Matea
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Fulir, M. (2020). Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

Fulir, Matea. "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

Fulir, Matea. "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

Fulir, M. (2020). 'Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

Fulir M. Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

M. Fulir, "Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:809347

Please login to the repository to save this object to your list.