Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, Mirta
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology and Analysis of Wine
Cite this document
Prusac, M. (2017). Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, Mirta. "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, Mirta. "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac, M. (2017). 'Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
Prusac M. Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213
M. Prusac, "Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405213