Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:012564
Žutinić, Anja
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion
Žutinić, A. (2012). Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564
Žutinić, Anja. "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564
Žutinić, Anja. "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564
Žutinić, A. (2012). 'Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564
Žutinić A. Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564
A. Žutinić, "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564