prikaz prve stranice dokumenta Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:012564

Žutinić, Anja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Žutinić, A. (2012). Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

Žutinić, Anja. "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

Žutinić, Anja. "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

Žutinić, A. (2012). 'Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

Žutinić A. Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

A. Žutinić, "Inhibicijska djelotvornost eteričnog ulja bosiljka (Ocimum Basilicum L.) i njegovih najviše zastupljenih komponenti na proces korozije aluminija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012564

Please login to the repository to save this object to your list.