prikaz prve stranice dokumenta Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Kovač, M. (2007). Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, M. (2007). 'Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač M. Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

M. Kovač, "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Please login to the repository to save this object to your list.