Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Kovač, M. (2007). Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, M. (2007). 'Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač M. Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 December 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
M. Kovač, "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226