prikaz prve stranice dokumenta Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Burazer, S. (2007). Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, S. (2007). 'Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer S. Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

S. Burazer, "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Please login to the repository to save this object to your list.