prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Karlović, S. (2006). Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, S. (2006). 'Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović S. Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

S. Karlović, "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Please login to the repository to save this object to your list.