Posarić, V. (2004). Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, V. (2004). 'Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić V. Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
V. Posarić, "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825